BURA!

7:0 ZA LIVERPUL, A KLOP KLJUČA OD BESA! Snimak koji nije prikazan na TV-u, skoro je pretukao ovog mladića! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Jirgen Klop je pobesneo na jednog mladića koji je utrčao na teren na meču Liverpula i Mančester junajteda i povredio njegove igrače.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Liverpul je "razmontirao" Mančester junajted kao niko do sada. Navijači na "Enfildu" svedočili su najvećem poniženju velikana u istoriji i nisu stali dok nisu dali i sedmi gol preko Roberta Firmina, a umesto da nakon toga besni Erik ten Hag, videli smo Jirgena Klopa koji je skoro uleteo u teren. Nisu mu problem bili njegovi igrači, nego jedan navijač Liverpula koji je želeo da proslavi sa ekipom.

Utrčao je na teren i tom prilikom uklizao dok su igrači Liverpula slavili. Srušio ih je i povredio. Odmah su se za noge uhvatili Kurtis Džons i Endrju Robertson, a onda je klupa "redsa" primetila da se nešto dešava...

Osmeh na licu Jirgena Klopa odmah je zamenila briga. Video je da se njegovi igrači drže za bolna mesta i padaju na travu, a potom je u kadru primetio i krivca. Bio je to jedan mladi navijač Liverpula koga je očigledno ponela atmsofera i u nameri da proslavi gol i pobedu - umalo je napravio veliki problem svojoj ekipi. Redari su ga oborili i izneli sa terena, dok je Klop besno skakao kraj aut-linije, bio je u šoku šta se dogodilo.

S obzirom na to da režiseri prenosa u Premijer ligi ne snimaju navijače koji ulete na teren, u nadi da će ih tako obeshrabriti da to ne čine, nismo ni videli na snimku šta se desilo, ali tu su posao odradile društvene mreže.

Nema sumnje da ovog navijača sada čeka duga pauza, ako ikad i dobije dozvolu da gleda fudbal uživo: