HIT REAKCIJA!

KAKO NE VOLETI ŽOZEA MURINJA? Ovo niko nije video u prenosu - hit reakcija "Posebnog", dok sve oko njega GORI!

Autor Nikola Savić

Žoze Murinjo na utakmici protiv Juventusa pokazao zašto je jedan od najharizmatičnijih trenera

Izvor: Instagram/officialasroma

Žoze Murinjo je u derbiju 25. kola Serije A između Rome i Juventusa nasmejao sve oko sebe svojom reakcijom u vreme u kojem je padao jedini gol na meču - za pobedu njegovog tima. "Posebni" je počeo da zapisuje nešto svom saradniku dok je spremao izmenu, a onda je na trenutak podigao glavu, video gol Đanluke Manćinija za konačnih 1:0 i nikakvom reakcijom nije pokazao da mu je drago. Ostao je potpuno fokusiran i nije ni slavio, već je samo razmišljao o onome što dolazi. A došla je velika pobeda njegovog tima, koji čvrsto ide ka plasmanu u Ligu šampiona sledeće sezone. Pogledajte tu scenu:

Roma je u napetoj utakmici pobedila Juventus i nastavila borbu za mesto koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone. Utakmica je protekla uz dosta jakih faulova, a najžustriji je bio "start" Mojzea Kena koji je zbog toga dobio crveni karton nakon 40 sekundi provedenih u igri. "Rimljani" su pobedili minimalnim rezultatom 1-0 i sigurno će ova pobeda će igračima dosta popraviti samopouzdanje nakon debakla u Kupu Italije i potom poraza u Seriji A o istog tima - od kandidata za ispadanje iz lige, Kremonezea. Nakon toga su mnogi mislili da će uslediti pad u formi ekipe iz "večnog grada" pred jedan od najbitnijih mečeva sezone, ali ova utakmica je dokazala da to nije slučaj.

Žoze Murinjo je u Romu došao u leto 2021. godine nakon rastanka sa Totenhemom i u svojoj prvoj sezoni osvojio Ligu Konferencija. On je tako postao trenutno jedini trener u istoriji koji ima osvojena sva tri najveća evropska takmičenja, a sada će pokušati da na "Olimpiko" vrati mušemu Lige šampiona nakon 4 godine. Dok to radi, u četvrtak će zaigrati u osmini finala Lige Evrope protiv Real Sosijedada.