Fudbal

RADNIČKI EKSPRESNO NAŠAO ZAMENU ZA LALATOVIĆA: Njegov pomoćnik postavljen za novog trenera!

Autor Nemanja Stanojčić

Dragan Šarac seo je na klupu Radničkog iz Niša posle odlaska Nenada Lalatovića.

Izvor: MN Press

Nenad Lalatović dobio je otkaz u Radničkom, a na mesto novog trenera tima iz Niša postavljen je Dragan Šarac. Doskorašnji Lalatovićev pomoćnik biće, odlukom Upravnog odbora, novi šef struke ovog kluba. U stručnom štabu biće još Vladimir Đorđević i Saša Stojanović, dok će za rad sa golmanima biti zadužen Damir Kahriman.

Potvrdio je to i Radnički putem svog zvaničnog sajta. "Imajući u vidu sve okolnosti, a želeći pre svega da se obezbedi stabilnost u klubu i prvom timu, imenovanje Šarca predstavlja najbolje rešenje za izlaz iz rezultatske krize i ostvarivanje ciljeva. On najbolje poznaje ekipu, lično je učestvovao u skautiranju igrača, radio je u stručnom štabu Lalatovića i odlično poznaje klub i ambicije. Očekivanja rukovodstva su velika", navodi se u saopštenju kluba.

Već neko vreme se šuška da je Lalatović dogovorio da preuzme Mladost GAT, to je Radnički prvo demantovao, pa je onda usledila potvrda o raskidu saradnje. Navodno se temperamentni trener nije pojavljivao ni na treninzima kluba. Pre svega toga je na konferenciji za medije žestoko opleo po svojim igračima posle ubedljivog poraza od Vojvodine.