Uživo

PARTIZAN JE SAMO CRN, NIŠTA NIJE BELO! Nova MUKA u Humskoj - i Kolubara odnela bod!

Nakon poraza u derbiju Partizan nije pobedio ni Kolubaru.

Izvor: MN Press

Fudbaleri Partizana odigrali su i četvrtu utakmicu u nizu na kojoj nisu osetili slast pobede! Pred sablasno praznim tribinama u Humskoj, Partizan i Kolubara (1:1) su podelili bodove, što bi crno-belima moglo da stvori mnogo problema u borbi za drugo mesto na tabeli Superlige i poziciju koja vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Počelo je idilično, dosuđenim penalom i rutinskom realizacijom Bibarsa Natha, ali to je bilo gotovo sve što smo videli od Partizana. U sedmom minutu su crno-beli stigli do prednosti, do poluvremena praktično nisu pošteno ni zapretili, a u nastavku su ostali šokirani. Kolubara je preko Marka Mrkića stigla do izjednačenja, a nakon toga nismo videli nikakvu reakciju Partizana.

Utakmica je po mnogo čemu bila slična onoj koju su nedavno odigrali Partizan i kragujevački Radnički, a ishod je bio potpuno isti - podela bodova koju niko u Humskoj nije želeo. Partizan sada zaostaje celih 18 bodova za Zvezdom, a do kraja sezone boriće se da sačuva drugo mesto na tewbeli. Čukarički ima jedan, a TSC dva boda manje...

20:22

KRAJ UTAKMICE - 1:1!

Fudbaleri Partizana još jednom nisu stigli do pobede, večeras im je u Humskoj odolela Kolubara koja je tokom čitavog meča bila ravnopravan rival. Ovo je četvrti meč u nizu koji Partizan nije pobedio:

20:20

Gol Kolubare!

Pogledajte kako su gosti stigli do izjednačenja u Humskoj:

Partizan - Kolubara 1:1, Mrkić
Izvor: YouTube/Arena sport TV

20:01

71. minut - GOL, Mrkić!

Šok za Partizan, prvu veliku šansu Kolubara pretvara u gol! Samo malo ozbiljnije zaigrali su Lazarevčani u poslednjim minutima i to je bilo dovoljno da crno-beli upadnu u veliki problem.

19:51

62. minut - Milićević!

Zapretio je štoper Kolubare, nakon što je bio najviši u skoku, ali je njegov udarac otišao preko gola Aleksandra Popovića.

19:46

57. minut - Dvostruka izmena Kolubare!

Umesto Zubairua i Bagarića na terenu su Mols i Sadiković.

19:43

53. minut - Natho!

Kakva šansa za Partizan! Fantastično je kontru istrčao Danilo Pantić, uposlio iskusnog Izraelca koji ga je pratio, ali je Stanivuković pobednik iz ovog duela. Ostaje samo 1:0 za crno-bele.

19:34

46. minut - Izmena!

Na početku drugog dela meča Igor Duljaj na teren šalje Danila Pantića, koji će zauzeti Traoreovo mesto na sredini terena.

19:18

POLUVREME - 1:0!

Rani gol Partizana odredio je tok prvog dela meča. Natho je sa bele tačke doneo prednost domaćinu na stadionu u Humskoj, a gosti nijednom nisu ozbiljnije zapretili kako bi pokušali da izjednače.

19:10

40. minut - Veoma mirno!

Bez velikih uzbuđenja u Humskoj, gde Partizan od sedmog minuta golom Bibarsa Natha vodi protiv Kolubare. Nismo videli mnogo kvalitetnog fudbala na današnjem meču.

18:50

Gol Partizana!

Pogledajte kako je bibars Natho pogodio protiv Kolubare:

Partizan - Kolubara 1:0, Natho
Izvor: YouTube/Arena sport TV
18:38

7. minut - GOL, Natho!

Izraelac je bio veoma siguran sa bele tačke, Stanivukovića je poslao u jednu, a loptu u drugu stranu.

18:37

6. minut - Penal za Partizan!

Menig je driblao na ivici kaznenog prostora, centaršut je Radovanović zaustavio odručenom rukom, a glavni arbitar odmah je pokazao na belu tačku. 

18:34

3. minut - Menig!

Odmah preti Partizan, ali je Stanivuković zaustavio šut holandskog fudbalera.

18:32

1. minut - Počinjemo!

Gosti iz Lazarevca imaju prvi napad u Humskoj.

17:40

Rezervisti!

Partizan: Stevanović, Fejsa, Filipović, Jevremović, Jović, Mirčetić, Pantić, Petković, Saničanin, Šehović, Stjepanović

Kolubara: Popović, Ćorković, Gajić, Ve. Ilić, Mrkić, Nikolić, Mols, Radosavljević, Sadiković, Vukušić

17:25

SASTAVI!

Partizan: Popović - Živković, Vujačić, Ilić, Urošević - Traore, Kolorado - Menig, Natho, Dijabate - Pavlović

Kolubara: Stanivuković - Kočović, Milićević, Radovanović, Bakić, Ćosić - Simović, Zubairu, Va. Ilić - Đuranović, Bagarić

Izvor: MN Press
17:10

Službena lica!

Za pravdu će danas u Humskoj biti zaduženi:

  • Glavni sudija: Srećković Marko
  • Prvi pomoćnik: Radoičić Nenad
  • Drugi pomoćnik: Novaković Novak
  • Četvrti sudija: Ržić Uroš
  • Delegat: Radaković Miodrag
  • Kontrolor: Šijaković Nebojša
  • VAR: Maksimović Đorđe
  • AVAR: Ristić Milovan
17:00

Meč iz prvog dela sezone!

Ovako je izgledala Partizanova pobeda u Lazarevcu:

Kolubara - Partizan 1:5
Izvor: YouTube/Arena sport TV
16:45

Prošle sezone!

Crno-beli su i prošle sezone psotigli pet golova protiv Kolubare! Prvo je u Lazarevcu bilo 4:0 u korist Partizana, da bi crno-beli u Humskoj minimalnim rezultatom savladali novajliju u ligi. Da li je vreme da se tradicija prekine i Partizan ne pobedi "rudare" u zeleno-crnim dresovima?

16:30

Prvi meč!

U jesenjem delu prvenstva Partizan i Kolubara su odigrali meč u Lazarevcu, a crno-beli su lako savladali današnjeg rivala. Rikardo gomeš je već u prvih deset minuta postigao gol i autogol, a do poluvremena je kompletirao het-trik na ovom gostovanju. Uz najboljeg strelca Partizana pogađali su još Natho i Menig, za konačnih 5:1 u korist crno-belih.

16:15

Dobar dan!

Fudbaleri Partizana pod hitno moraju da pronađu izlaz iz krize! Nakon bolnih poraza od Mladosti iz Novog Sada, Šerifa iz Tiraspolja i Crvene zvezde - uz remi protiv kragujevačkog Radničkog, crno-belima je potrebna pobeda! Priliku za to imaće u 25. kolu Superlige, kada na stadion u Humskoj dolazi Kolubara. Tim iz Lazarevca igra veoma dobro ove sezone i želi u plej-of, pa se neće predati pre meča koji počinje u 18:30. Tekstualni prenos pratite uz MONDO.

Ukratko

  • Partizan - Kolubara 1:1
  • Crno-beli u krizi
  • Lazarevčani blizu plej-ofa
učitaj još +