Fudbal

POGBA SE VRATIO I ODMAH NAPRAVIO SKANDAL: Juventus ga čekao mesecima, pa ga odmah suspendovali!

Autor Nikola Lalović

Pol Pogba neće biti u timu Juventusa u Ligi Evrope jer je čim se vratio iz povrede napravio problem.

Izvor: Profimedia/ Insidefoto di andrea staccioli/

Nije se usrećio Juventus sa povratkom Pola Pogbe u tim, iako je francuski vezista došao kao slobodan igrač u redove "stare dame". Prvo se pred početak ove sezone povredio i odsustvovao osam meseci sa terena, a kada je konačno debitovao počeo je da pravi probleme. U porazu od Rome 1:0 se vratio na teren kada je zamenio Filipa Kostića u 76. minutu meča, a sada ga neće biti na narednoj utakmici. 

Juventus igra sa Frajburgom u Ligi Evrope u osmini finala, a trener Maks Alegri ga je suspendovao jer je zakasnio na timski sastanak i zbog toga će biti izostavljen sa spiska igrača za duel sa nemačkom ekipom. 

Pogba je prvi put u Juventusu igrao od 2012. do 2016. godine kada je kada je na 178 mečeva dao 34 gola, a pritom je osvojio četiri titule, dva kupa i dva superkupa Italije. Nakon toga je rešio da se vratio u Mančester junajted, a onda je usledio i povratak u Juventus. Ipak za sada je odigrao samo dva meča u crno-belom dresu. 

Sada je itekako potreban ekipi koja je posle kazne od strane Fudbalskog saveza Italije i oduzimanja 15 bodova na sredini tabele Serije A, ali umesto da ulazi u formu posle povrede Francuz pravi skandale.