KRIZA DRMA HUMSKU

UPRAVA PARTIZANA ODRŽALA HITAN SASTANAK SA IGRAČIMA: Upaljen crveni alarm zbog krize - "Vučelić bio najglasniji!"

Autor Milutin Vujičić

Rukovodstvo Partizana je dan posle meča protiv Kolubare, u kome su izgubljena još dva boda, održalo krizni sastanak sa igračima.

Izvor: MN Press

Partizan ne igra dobro ovog proleća i ne nazire se kraj krize, pre svega jer dok crno-beli lutaju i traže igru kod Igora Duljaja, više nema ni toliko individualnog kvaliteta koji može da pomogne u takvim situacijama. To se posebno videlo u meču protiv Kolubare (1:1) u kome Partizan nije mogao da "slomi" rivala i na kraju je kažnjen gubitkom još dva boda, što je upalilo "crvene alarme" u Humskoj, ako ih već do sada nije bilo.

U ovom trenutku Partizanu zaostaje 18 bodova za Crvenom zvezdom, a nije im sigurno ni drugo mesto koje, prvi put u Superligi, donosi i kvalifikacije za Ligu šampiona. Zbog toga je rukovodstvo hitno održalo sastanak sa igračima i stručnim štabom nakon meča protiv Kolubare, prenosi "Sportski žurnal".

Zbog četiri uzastopna neuspeha u Humskoj (porazi od Šerifa i Mladosti, uz remije protiv Radničkog i Kolubare) bili su signal da predsednik Milorad Vučelić i generalni direktor Miloš Vazura održe hitan sastanak u "Zemunelu". U današnjem broju lista "Sportski žurnal" navodi se da je na dnevnom redu bio razgovor sa igračima, a posebno glasan bio je upravo predsednik kluba Milorad Vučelić.

Partizanu sledi gostovanje Mladosti u Lučanima, kao i meč sa Radnikom iz Surdulice u Humskoj, a nakon toga će uslediti i pauza zbog obaveza reprezentacija koja će sigurno pomoći crno-belima da se saberu pred važne okršaje.

U međuvremenu, odlučeno je da se tokom marta održi i vanredna Skupština FK Partizan na kojoj će jedna od tema biti i odgovornost predsednika Upravnog odbora Milorada Vučelića u vezi sa aktuelnom situacijom. Podsetimo, navijači Partizana već duže vreme "teraju upravu", a na poslednjem meču u Humskoj su Grobari demonstartivno napustili tribine u 25. minutu.