SKANDAL!

ŠOKANTAN SNIMAK SA STADIONA KRUŽI MREŽAMA! Beli prah sipali "ćelavcu" na glavu, pa uzeli novčanicu... Klub se oglasio!

Autor Milutin Vujičić

Vest Hem je reagovao zbog šokantnog snimka koji kruži društvenim mrežama.

Izvor: Twitter/kezurgh/Screenshot

Dvojici navijača Vest Hema, koji su na Kipru gledali pobedu nad AEK-om iz Larnake u Konferencijskoj ligi (2:0), možda je to bila i poslednja utakmica na "Olimpijskom stadionu". Njih dvojica bi vrlo lako zbog snimka koji kruži društvenim mrežama mogli da budu doživotno izbačeni sa mečeva Vest Hema, čak iako se utvrdi da su se samo "šalili".

Na snimku koji su pregledali milioni vidi se kako jedan navijač šmrče supstancu bele boje sa glave drugog navijača. Za sada nije utvrđeno koja supstanca je u pitanju, ali jasno je da bi trebalo da predstavlja - ili jeste - kokain.

"Klub je zgrožen sadržajem snimka i odmah je reagovao ako bi ova lica bila identifikovana. U skladu sa nultom tolerancijom za ovakvo ponašanje, fotografije i podatke ovih osoba smo bez ikakve zadrške poslali policiji, dok su istog trenutka sezonske karte ovim licima takođe ukinute. Zabranjeno im je i putovanje na gostovanja Vest Hema", navodi se u oštrom saopštenju engleskog kluba koji je ni kriv ni dužan na stubu srama.

Za sada, zabrana se odnosi do kraja sezone, za mečeve na domaćem i gostujućem terenu, a spominje se i doživotna zabrana, verovatno u zavisnosti od toga šta je bilo na glavi navijača koji nije uključen u čitav incident.