HIT PRIČA!

BIVŠI FUDBALER SRBIJE POSTAO PEVAČ I GLUMAC! Igrao sa Jovićem, a sad je ZVEZDA u Belgiji (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

Srpski fudbaler Maksim Stojanac igrao je za selekciju Srbije do 17 godina sa poznatim igračima, a potom se okrenuo drugoj karijeri. Danas je muzička i filmska zvezda.

Izvor: YouTube/VTM/Instagram/MaksimStojanac/screenshot

Maksim Stojanac je bio veoma talentovani fudbaler koji je igrao za reprezentaciju Srbije do 17 godina, i to zajedno sa Lukom Jovićem, Nikolom Milenkovićem, Ivanom Šaponjićem i drugima iz generacije '97, međutim potom je potpuno nestao sa fudbalske scene. Nije video da može da napravi fudbalski iskorak i odlučio je da napravi veliki zaokret u svojoj karijeri. Batalio je fudbalsku karijeru i okrenuo se šou-biznisu i to mu trenutno ide više nego odlično...

Stojanac danas ima 25 godina i zvezda je u Belgiji. Živi u Antverpenu gde je filmska i muzička zvezda u usponu, a na ulici ga prepoznaju jer su ga upoznali u mjuziklu "LikeMe" u kojoj je kupio gledaoce. Pogledajte kako danas izgleda Maksim Stojanac:

Interesantno je da je Stojanac rođen iz braka Srbina i Ukrajinke, a tečno govori srpski, ruski, flamanski, francuski i engleski, dok svira gitaru i klavir. Od ranih dana je pokazivao sklonost ka umetnosti, posebno glumi i muzici, međutim bio je zaljubljen i u fudbal. Navija za Partizan i sanjao je dres ovog kluba, međutim... To nije uspelo. Igrao je za mlađe kategorije belgijskog Mehelena i Antverpena i bio deo reprezentacije kod Branislava Nikolića u "orlićima".

Maksim Stojanac
Izvor: YouTube/VTM

Odluka da se okrene muzici i glumi bila je pun pogodak, a nakon tinejdžerske serije "LikeMe", zbog koga je postao zvezda u Belgiji, prošle godine je objavio i muzički album pod nazivom "Maksim".

S obzirom na to da njegova porodica sa majčine strane živi sa "obe strane" granice Rusije i Ukrajine, Maksim Stojanac je u osetljivom trenutku odlučio da otputuje tamo i napravi dokumentarni film o ratnim dešavanjima. "Svi znate te slike iz vesti, ali tek na licu mesta shvatite šta je rat", rekao je Stojanac povodom premijere dokumentarnog filma "Između rata i života" i pokazao kako sada izgleda grad u koji je dolazio kao dete.

Maksim Stojanac
Izvor: YouTube/Karrewiet van Ketnet