Fudbal

ŠAKIRA OPET UDARILA PO PIKEU PRED OČIMA MILIONA: Morala sam da otkrijem što više prljavštine, nek me neko sad uštine!

Autor Nikola Lalović

Šakira je iznela mnogo toga u svojim pesmama, a kaže da je posle svega što joj se desilo sa Pikeom mnogi podržavaju.

Izvor: Instagram/screenshot/shakira/Twitter/screenshot

Poznata kolumbihjska pevačica Šakira i Đerar Pike delovali su godinama kao idealan par, a onda je ona otkrila da je muž vara sa studentkinjom Klarom! Usledilo je mnogo peripetija i razvod, a na kraju je Šakira u nekoliko pesama žestoko isprozivala nekadašnjeg štopera Barselone.

Sada je u emisiji kod Džimija Falona, jednom od najgledanijih tok šouova na svetu, ona otkrila da su pesme itekako odjeknule i da je dobila mnogo poruka podrške jer se odvažila da peva o stvarima koje se dešavaju brojnim ženama.

"Čekam da me neko štipne i probudi me iz ovog sna. Neverovatnoj e vidjeti takve reakcije ogromnog broja ljudi. Ogroman broj žena prošlo je kroz isto što i ja i koje razmišljaju baš kao ja, one znaju da prepoznaju ovaj osećaj. Morala sam u pesmu da stavim što više prljavštine", otkrila je ona! Evo kako sada izgleda Šakira:

Ona je izbacila tri pesme u kojima peva o svojoj vezi sa Pikeom, a on je sa druge strane ozvaničio svoju vezu sa 12 godina mlađom lepoticom Klarom Marti. U međuvremenu je iskusni Španac završio fudbalsku karijeru, ali s obzirom na to da je uložio novac u mnogo razlilitih poslova.