Umetnik1

KVARADONA KRENUO SAM, A NJIH OSMORICA U ODBRANI: Dijego Maradona se ukazao u Napulju - ovaj čovek ide po titulu! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Verovatno najbolji igrač Serije A u ovoj sezoni Hviča Kvarachelija još jednom je oduševio na prvenstvenom meču.

Izvor: Twitter/LOVESIRDLV/printscreen

Napoli je sila u italijanskom fudbalu, a Hviča Kvarachelija jedan od najboljih igrača u evropskom fudbalu trenutno. O tome koliko je mladi fudbaler iz Gruzije dominantan u Seriji A pravu sliku daje detalj sa utakmice njegovog Napolija protiv Atalante (2:0), u 26. kolu prvenstva. Hviča je postigao prvi gol na ovom susretu, a u trenutku šuta bio je okružen osmoricom igrača tima iz Bergama.

Situacija kakva se svojevremeno, dok je bio na vrhuncu moći, redovno dešava Dijegu Armandu Maradoni, večeras se ponovila na stadionu koji nosi njegovo ime. Kvarachelija, odnosno Kvaradona kako ga zovu navijači, privukao je pažnju svih igrača protivničkog tima i pored toga uspeo da postigne gol na asistenciju Viktora Osimena. Pogledajte njegov pogodak:

Podsećamo, Napoli je trenutno ubedljivo prvoplasirani tim u Seriji A i nakon 26 odigranih kola imaju čak 18 bodova više od Intera koji je drugoplasirani tim italijanskog prvenstva. Po svemu sudeći tandem Kvarachelija - Osimen će uspeti ono što se u Napulju čeka još od vremena Dijega Armanda Maradone, uspeće da donesu titulu na jug Italije!