OTKAZ!

IZBACIO PARTIZAN IZ KUPA, ALI NEĆE VODITI TIM PROTIV ZVEZDE! Dobio otkaz tri dana pred utakmicu sezone!

Autor Nikola Savić

Radnički iz Sremske Mitrovice smenio trenera Dejana Nikolića nekoliko dana pred susret sa Crvenom Zvezdom u kupu Srbije.

Izvor: YouTube/GRADSKA M TELEVIZIJA/Printscreen

Radnički iz Sremske Mitrovice je samo tri dana pred meč sa Crvenom Zvezdom smenio trenera Dejana Nikolića. NIkolić je sa Radničkim u septembru 2022. godine napravio pravu senzaciju i izbacio Partizan u 1/16 finala Kupa Srbije. Nakon perioda loše forme i pada na sedmu pozicju na tabeli Prve lige Srbije, uprava kluba je odlučila da im je ipak potrebno osveženje na poziciji šefa struke samo 72 sata pred meč sa Crvenom zvezdom u Kupu.

Dejan Nikolić je stigao u Radnički u januaru 2022. godine, a nakon prekida saradnje je izjavio da nije bilo teških reči, niti negativne energije. "Radnički ostaje moj klub i biću verni navijač, bez obzira što je došlo do rastanka nema negativnih emocija. Ni u jednom trenutku nisam doživeo neku neprijatnost. Uprava je odlučila da bi trebalo uvesti neko osveženje u stručni štab i poštujem odluku." Istakao je Nikolić za "Sportski žurnal".

Radnički na tabeli Prve lige Srbije zaostaje pet bodova od četvrte pozicije koja vodi u doigravanje za Superligu. U prošlom kolu su remizirali sa Radom 2:2 i dodatno se udaljili od pozicije za baraž. Sa novim trereom će pokušati da prodrmaju ekipu koju već u sredu (15. marta) u 15 časova očekuje možda i meč sezone protiv Crvene zvezde u "najmasovnijem" srpskom takmičenju.