Fudbal

SKANDAL U LIGI ŠAMPIONA - HILJADE NAVIJAČA BESNO ISPRED STADIONA: Nisu ih pustili na meč, a oni hoće unutra! VIDEO

Autor Nikola Lalović

Sramotni potezi organizatora meča u Portu koji nisu dozvolili da navijači Intera sa kupljenim kartama uđu na meč Lige šampiona.

Skandal i opasnost na Do Dragau: ovo su uslovi tolikog broja navijača #Intera, potpuno zbijenih, kojima je zabranjen ulazak na stadion. #portInter
Izvor: Tweet/Simone Togna

Veliki skandal desio se pred meč Intera i Porta u Ligi šampiona. Hiljade navijača tima iz Milana stiglo je u Portugal u nameri da podrže svoj tim, ali sa uredno plaćenim kartama nije im bilo dozvoljeno da uđu na "Dragao"! 

Utakmica je počela, odigrano je prvo poluvreme, a hiljade Italijana je i dalje čekalo da uđe na stadion i da zauzmne svoja mesta, ali im to nije bilo dozvoljeno. Na kraju su u jednom momentu organizatori rešili da ih puste na stadion, ali u slučaju da skinu svoje šalove, dresove, majice i sva obeležja!

Ipak ni to obećanje nije ispunjeno! Kada su odložili svoje navijačke rekvizite ipak nisu pušteni navijači Intera na meč, pa su nastavili besni da protestuju ispred stadiona, što su preneli svi italijanski mediji. Pogledajte kako je to izgledalo ispred stadiona u Portugalu: 

 U prvom meču na "San Siru" bilo je 1:0 za Inter i to golom u poslednjim momentima meča.