Au....

AGONIJA SRBINA U LIGI ŠAMPIONA - POGLEDAJTE PROMAŠAJ U 96. MINUTU: Pogodio prečku, pao na zemlju pa ZAPLAKAO! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Srpski reprezentativac je odigrao svih 90, bolje reći 100 minuta meča, a da je ovo pogodio bio bi heroj!

Izvor: Arena Sport TV

Kako se samo Inter izvukao! Posle 1:0 u Milanu u prvom meču osmine finala Lige šampiona u revanšu kojem je prethodio skandal ispred stadiona bilo je 0:0. Ali Porto ne samo da je napadao već je u 95. i 96. minutu imao seriju stopostotnih šansi koju nije iskoristio, a jedan udarac je uputio i reprezentativac Srbije Marko Grujić! 

Sve je počelo centaršutom sa desne strane, a posle dobacivanja glavom igrača Porta lopta je stigla do Mehdija Taremija. Iranski napadač je bio sam ispred gola, ali je sa sedam metara glavom pogodio stativu gola Andrea Onane. A onda je bilo vreme za Marka Grujića! 

Usledio je centaršut sa leve strane, a onda je posle sjajnog skoka Grujić šutirao na gol i pogodio prečku! Lopta je izašla van terena, a srpski reprezentativac je ostao da leži na travi u neverici! Uhvatio se za glavu i kada je sudija odsvirao kraj utakmice zaplakao je, nije mogao da prežali veliku šansu koju nije iskoristio! Pogledajte taj momenat:

Na kraju je meč završen nakon skoro 100 minuta igre, a vezista Portoa Pepe je morao da napusti meč pre vremena jer je frustriran sudijskim odlukama na kraju meča zaradio drugi žuti karton i isključen je. Publika je pozdravila svoje igrače na sjajan način jer su smatrali da je njihov tim u najgorem slučaju zaslužio produžetke, mada je naokon dva meča svakome ko je pažljivo gledao ovaj dvomeč bilo jasno da je u obe utakmice Porto bio bolji rival.

Što se Marka Grujića tiče on je na najbolji način odgovorio na poverenje trenera Konseisaa, koji ga je ubacio "u vatru", stavio ga u prvu postavu i ostavio na terenu svih 90 minuta. Bio je Marko izuzetan faktor na ovom meču i nakon ovakvih partija ga možemo očekivati opet u startnih 11. Ali ovaj poraz mu nije lako pao...