Uživo

"DŽELAT" PARTIZANU, ALI NE I ZVEZDI! Crveno-beli gubili u Mitrovici, ali napravili PREOKRET - Rakonjac se preporučuje!

Crvena zvezda je gubila u Sremskoj Mitrovici, ali se ekspresno vratila u meč i došla do prolaska u četvrtfinalu Kupa Srbije.

Izvor: MN Press

Crvena zvezda se plasirala u četvrtfinale Kupa Srbije pošto je savladala Radnički u Sremskoj Mitrovici 3:1. "Dželat" Partizana je pružio dobar otpor u prvom poluvremenu i čak je prvi došao do vođstva u 37. minutu iz penala preko Krste Đorđevića, međutim to je bio signal da crveno-beli pojačaju napade i nije im mnogo trebalo da bi napravili potpuni preokret po lošem vremenu.

Već u 43. minutu je Mirko Ivanić zatresao mrežu i to tako što je poslao loptu za Aleksandra Kataija, koji na kraju nije ni dirao loptu, da bi u nastavku Marko Rakonjac nastavio seriju i u 56. doneo prednost osvajaču "duple krune". Pobedu je u 64. potvrdio Kings Kangva.

16:51

KRAJ!

Crvena zvezda se plasirala u četvrtfinale Kupa Srbije pošto je savladala Radnički iz Sremske Mitrovice 3:1. Šampion je gubio na istorijskom prvom gostovanju u ovom gradu od 37. minuta, ali je za samo petnaestak minuta uspela da režira preokret preko Kataija, Rakonjca i Kangve.

16:43

82' - Visi još jedan gol!

Zvezda "plete mreže" oko gola Radničkog iz Sremske Mitrovice, napadaju Vigo i Azarov, međutim nema pasa koji bi uveo u šansu Rakonjca i Mijatovića.

16:24

64' - GOL! 1:3! KANGVA!

Sada već deluje da će Zvezda bez većih problema do pobede. Veliki posao je odradio Azarov koji je pobegao po levoj strani i dodao na pet metara Kingsu Kangvi koji je pogodio praznu mrežu.

Kings Kangva gol za Zvezdu
Izvor: YouTube/Arena sport

16:21

59' - Šansa!

Velika šansa za Bukariaj da sve reši u Sremskoj Mitrovici, ali sa sedam-osam metara šutira pored gola.

16:16

56' - GOL! 1:2! RAKONJAC!

Preokret Crvene zvezde za petnaestak minuta od pogotka domaćina! Napravio je dar-mar po desnoj strani Osman Bukari i "zavrnuo" na pet metara za Rakonjca, a snalažljivi napadač crveno-belih je uspeo da zatrese mrežu i donese vođstvo šampionu.

Miloš Milojević na teren šalje Jovana Mijatovića umesto Mirka Ivanića, što znači još ofanzivnije crveno-bele.

Rakonjac
Izvor: YouTube/TV Arena sport

16:05

Nastavlja se utakmica!

Dve izmene u sastavu Crvene zvezde - Srđana Mijailovića koji ima žuti karton zamenio je Kings Kangva, dok ofanzivniji Irakli Azarov menja Milana Rodića.

15:51

POLUVREME!

Radnički je prvi došao do gola, ali se Crvena zvezda ekspresno vratila. Gledali smo solidno poluvreme u kome je šampion dominirao, ali je tek na kraju uspeo da postigne gol. Još ne znamo da li preko Ivanića ili Kataija...

Izvor: TV Arena sport

15:48

1:1 - GOL! IZJEDNAČENJE!

Nije dugo potrajala radost domaćina, Mirko Ivanić je izjednačio rezultat već u 43. minutu. Bio je to centaršut sa leve napadačke strane Crvene zvezde, na loptu je išao Aleksandar Katai, međutim samo je zasmetao golmanu Radničkog i ostaje dilema da li je možda dodirnuo loptu...

Aleksandar Katai gol za Zvezdu
Izvor: YouTube/TV Arena sport

15:41

1:0 - ZVEZDA GUBI!

Krsta Đorđević iz penala je doveo Radnički iz Sremske Mitrovice u vođstvo u 37. minutu iz penala, iako je Borjan pročitao nameru iskusnog napadača. Bacio se na pravu stranu, međutim udarac je bio dovoljno precizan da završi iza leđa kapitena crveno-belih.

Gol za Radnički
Izvor: YouTube/TV Arena sport

15:40

PENAL ZA RADNIČKI!

Šok za Crvenu zvezdu posle igranja rukom Srđana Mijailovića. Sudija je pokazao na belu tačku i dao žuti karton defanzivnom veznom crveno-belih koji je ispružio ruku u skoku.

15:35

30' - Katai!

Najveća prilika za Zvezdu u dosadašnjem toku meča. Katai je dobio loptu u prostor od Kange, krenuo je sam ka Ostojiću, ali je čuvar mreže Radničkog uspeo da zaustavi šut. U nastavku akcije igranje rukom i tako se Radnički spasao najvećeg naleta crveno-belih.

15:24

18' - Dosta bolja Zvezda!

Nema golova u Sremskoj Mitrovici, ali sve vreme gledamo inicijativu Crvene zvezde koja je blizu gola, međutim nema konkretnog udarca ka golu. Videli smo mnogo prodora preko Bukarija i Kange, ali za sada igrači domaćina odlično izlaze u blok i sve su zaustavili.

15:14

7' - Prekid!

Dok je Vigo šutirao ka golu Radničkom, a fudbaler domaćih mu izlazio u blok, sudija je morao da prekine meč jer je "nepozvani posetilac" uleteo na teren. Jedan pas je utrčao na teren i arbitar je morao da zaustavi igru sve dok ga Strahinja Eraković nije izveo sa terena.

15:02

1' - Meč je počeo!

Crvena zvezda danas u plavim dresovima, a domaćin Radnički u crvenim. 

14:59

Izjave pred meč!

"Dragović je na klupi, ne jer loše igra, nego jer je imao dosta minuta i tešku utakmicu protiv Novog Pazara, a da vidimo mogu li Eraković i Leković da odigraju u tandemu", rekao je Miloš Milojević za TV Arena Sport uoči početka meča u Sremskoj Mitrovici.

Što se tiče suprotnog tabora, Dejana Nikolića je nasledio Darko Tešović i obećao je da će njegova ekipa pokušati da igra fudbal i da iznenadi Crvenu zvezdu, iako ne žele da budu prepotentni i prete šampionu.

14:54

Prvo gostovanje Zvezde u Sremskoj Mitrovici!

Tribine Gradskog stadiona su pune iako je vrlo hladno i kiša pada.

sremska mitrovica
Izvor: TV Arena sport/Screenshot

14:22

Jak tim!

Milojević je praktično izveo najjači tim s tim da je na klupi ostao Aleksandar Dragović, dok je Aleksandar Pešić van protokola. Šansu na klupi Crvene zvezde u Sremskoj Mitrovici čekaju još Vasiljević, Mijatović, Azarov, Kangva, V. Nikolić, L. Nikolić, Prucev, Srnić, Gobeljić i S. Mitrović.

Izvor: MN Press

14:17

Stigli su sastavi!

RADNIČKI: Ostojić, Protić, Ivić, Gajić, V. Ilić, Čarapić, Ignjatović, Petrović, Đorđević, S. Ilić i Spasojević.

ZVEZDA: Borjan - Vigo, Eraković, Leković, Rodić - Mijailović, Kanga, Bukari, Katai, Ivanić - Rakonjac.

13:50

Šta kaže Milojević?

"To je svakako model kako će igrati protiv nas, tako da smo gledali tu utakmicu u analizi. Svakog protivnika kog skautiramo, gledamo u tom smislu da protiv nas i večitog rivala igraju isto. Gledao sam Radnički i protiv Grafičara jesenas, to je čvrsta ekipa, takmičarska, imaju tri, četiri igrača sa iskustvom iz Superlige. Dobri su na ofanzivnom prekidu, te je bitno da odnos bude pravi i zalaganje maksimalno. Ne želim da razmišljamo kao da igramo protiv ekipe koja je rang ispod. Ako pristup bude pravi, neće biti problema", kazao je trener crveno-belih Miloš Milojević u najavi današnje utakmice u Kupu Srbije.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

13:48

Dobro došli u MONDO live!

Crvena zvezda od 15 časova gostuje u Sremskoj Mitrovici protiv Radničkog. U pitanju je član Prve lige Srbije koji je napravio najveće iznenađenje u toku ovosezonskog izdanja Kupa Srbije pošto je u prethodnoj rundi izbacio Partizan posle boljeg izvođenja jedanaesteraca. Upravo je to opomena i Crvenoj zvezdi da se ne opusti i da ozbiljno shvati protivnika iz Srema.

Ostanite uz MONDO, pratićemo uživo meč između Crvene zvezde i Radničkog.

Ukratko

  • Radnički - Crvena zvezda 1:3
  • Crvena zvezda se plasirala u četvrtfinale Kupa Srbija
učitaj još +