Fudbal

KIM KARDAŠIJAN VIDELA BOMBU, PEDRO MORA S NJOM U FILM! Pojavila se na stadionu ali NIJE glavna zvezda - to je Portugalac

Autor Mladen Šolak

Portugalac pred američkom influenserkom postigao najlepši gol Lige Evrope ove sezone.

Izvor: Instagram/kimkardashian/pedrogoncalves28

Američka influenserka Kim Kardašijan u četvrtak je bila na utakmici Arsenala u Ligi Evrope i videla je jedan od najlepših golova ove sezone. Pred njom je as Sportinga Pedro Gonsalveš (24) pogodio sa pola terena i sigurno će biti u konkurenciji za godišnju nagradu "Ferenc Puškaš", koja se tradicionalno dodeljuje strelcu najlepšeg pogotka. Kim je došla sa porodicom na utakmicu, njen sin Sejnt nosio je dres Arsenala. Navijači su sudeći prema njenoj objavi zaključili da je ona deo novog dokumentarca, o kojem se trenutno malo zna, ali koji očigledno ima veze i sa fudbalom.

"Njeno prisustvo na utakmici deo je misterioznog dokumentarca koji se snima na stadionu u Severnom Londonu. Kim je tako objavila navijačima mali 'tizer' i podelila ga sa svojih 348 miliona pratilaca na društvenim mrežama". A ovaj gol Gonsalveša sigurno će ulepšati taj dokumentarac, jer je njim portugalski klub izjednačio na 1:1 i uveo meč u produžetke posle lisabonskih 3:3. Pogledajte sjajan gol: