Ozbiljno ime!

LEGENDARNI JUGOSLOVEN ZAMENA ZA NENADA LALATOVIĆA? Nagoveštena bomba na "Čairu", ali je klub sve demantovao!

Autor Dušan Ninković

Bivši selektor reprezentacije BiH mogao bi trenersku karijeru nastaviti u Srbiji, ali je klub ipak demantoao tu mogućnost.

Izvor: MN Press

Bivši selektor fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine i nekadašnji reprezentativac Jugoslavije Mehmed Baždarević (62) mogao bi potpuno neočekivano da se nađe u srpskom fudbalu. Po rečima nekada velikog asa, uspostavljeni su kontakti da on bude naslednik Nenada Lalatovića.

Stručnjak koji je najveći deo trenerske karijere proveo u Francuskoj započeo je pregovore oko preuzimanja Radničkog iz Niša. Kontakt sa ovim klubom je ostvaren, ali, kako sada stvari stoje, još ništa nije realizovano.

"Bio sam na razgovoru s Radničkim iz Niša. Drago mi je što Nišlije misle da im mogu pomoći. Kontakt je ostvaren, pa ćemo videti šta će biti", rekao je Baždarević za Avaz. Podsetimo, Radnički je ostao bez trenera, nakon što je sporazumno raskinut ugovor sa Nenadom Lalatovićem. Klub trenutno vodi bivši Lalatovićev pomoćnik Dragan Šarac, kojeg je nekadašnji trener Nišlija optužio za izdaju jer nije napustio klub zajedno sa njim.

Nedugo posle toga, Radnički je oštro odbacio mogućnost da Baždarević dolazi. Saopštenje kluba prenosimo u celosti: "Povodom najnovijih vesti u medijima, FK Radnički oštro demantuje da menja šefa stručnog štaba. Dragan Šarac ostaje na klupi Radničkog i molimo medije da pre objavljivanja ovakih vesti provere navode, jer se time unosi nestabilnost u klub. Uostalom, već postaje navika da se uoči svake naše utakmice pojavljuju lažne vesti čiji je cilj da nas destabilizuju.U svakom slučaju, Dragan Šarac ima puno poverenje rukovodstva Radničkog da nastavi da vodi ekipu i klub ne razmišlja o smeni trenera. Šarac je završio današnji trening sa ekipom, koju priprema za nedeljni meč u Subotici protiv Spartaka. Sutra će se obratiti na redovnoj press konferenciji kojom se najavljuje predstojeći ligaški meč i sve aktivnosti u timu su u potpunosti redovne ovih dana u Radničkom".