Fudbal

PARTIZANOVA MUKA KOJOJ SE NE VIDI KRAJ: Zaboravio je kako se pobeđuje u Humskoj - da li će se PREKASNO setiti!?

Autor Mladen Šolak

Partizan je nastavio seriju katastrofalnih rezultata na svom stadionu. Nije pobedio u Humskoj od zimske pauze!

Izvor: MN Press

Partizan je ponovo razočarao i izgubio u Humskoj od Radnika iz Surdulice, poslednjepasiranoig tima na tabeli do ovog kola. Ekipa Igora Duljaja nije sprečila blamažu, već je izgubila kontrolu u borbi za drugo mesto, jer se sada pita i TSC. Nakon kiks-gola crno-belih za nedostižnih 0:2, a onda i neiskorišćenog penala Bibrasa Natha, prvog od kad je došao u Partizan, tim iz Humske ima dva boda više od trećeplasiranog TSC-a, ali i odigranu utakmicu više. Tim iz Bačke Topole igraće u subotu uveče protiv Mladosti iz Lučana kod kuće i eventualnom pobedom će preskočiti crno-bele i dočekati na drugom mestu pauzu zbog utakmica reprezentacije.

A šta čeka i jedne i druge do plej-ofa, kao i četvrtoplasirani Čukarički? Partizan ima komplikovan raspored u naredna tri kola, mada je objektivno reći da je sada Partizanu svaki meč težak, s obzirom na niz poraza i kikseva poslednjih nedelja. Partizan će 1. aprila gostovati Vojvodini, potom će dočekati Voždovac, a onda će u poslednjem kolu "drugog kruga" gostovati Čukaričkom.

TSC će u subotu dočekati Mladost Lučane, potom će gostovati Radniku iz Surdulice 1. aprila, a potom će 5.4. dogčekati Vojvodinu, pa u poslednjem kolu igrati protiv Voždovca. Dakle, crno-beli će praktično igrati protiv istih rivala kao i TSC do plej-ofa, u borbi za poziciju "broj dva" pred završnu fazu borbe za Evropu.

Četvrtoplasirani Čukarički u ovom trenutku ima četiri boda manje od Partizana, a u nedelju će dočekati Voždovac od 19. Potom će 1. aprila gostovati Radničkom iz Niša, a potom će gostovati Javoru, pa dočekati Partizan, kao što je već navedeno. Biće to važan derbi poslednjeg kola druge faze Superlige, završnog pred plej-of.

Jedno je sigurno - Partizan je u veoma dubokoj krizi, a ona se posebno odnosi na utakmice kod kuće, jer crno-beli nisu u Humskoj ostvarili pobedu još od 13. novembra, kada su kod kuće savladali Novi Pazar 1:0. Od tada su crno-beli gubili u Humskoj od Mladosti GAT 0:4, od Šerifa 1:3, igrali nerešeno protiv Radničkog 1923 (1:1) i Kolubare (1:1) i ovog petka izgubili su od Radnika iz Surdulice. Taj crni niz pokušaće da prekinu 5. aprila protiv Voždovca, u jedinom meču kod kuće do plej-ofa.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt