Svašta

OPTUŽILI ARGENTINCA DA JE CRNOM MAGIJOM STIGAO NA SVETSKO PRVENSTVO: On se javio i sve objasnio - Jako sam tužan...

Autor Nikola Lalović

Papu Gomez se u Argentini našao na meti dosta bizarnih optužbi, a sada smo čuli i njegovu stranu priče.

Izvor: Profimedia/Heuler Andrey / SPP

Prava zbrka nastala je u Argentini kada je izašao spisak za dve prijateljske utakmice protiv Kurasaa i Paname. Te prijateljske utakmice su zamišljene kao prilika da se proslavi osvajanje Svetskog prvenstva u Kataru, a ipak na spisku igrača pozvanih za njih nije bilo Alehandra Papua Gomeza. Iskusni vezista koji je na spisak za Katar upao u zadnji čas nije pozvan od strane Lionela Skalonija, a argentinski ESPN izneo je neverovatnu tvrdnju. 

Kako oni navode Gomez je odstranjen iz reprezentacije jer je selektor Skaloni otkrio da je vezista Sevilje koristio crnu magiju da dođe do mesta u avionu za Katar! Gomez je upao na spisak samo zato što se Đovani Lo Selso iz Viljareala povredio i nije mogao da zaigra, a navodno je Gomez koristio vešticu koja se bavi crnom magijom kako bi usporio oporavak svog saigrača! 

Ipak, Gomez čija se Sevilja bori za opstanak u Primeri, a za trofej u Ligi Evrope se ubrzo oglasio i ponudio jedno dosta realističnije objašnjenje. "Nažalost zbog povrede neću moći da putujem sa timom, da ih pozdravim i zagrlim. Jako mi je teško i tužan sam zbog toga jer bih voleo da budem tamo i da osetim ljubav i slogu. Hvala vam svima na porukama i vidimo se neki drugi put. Ja ću nastaviti da se oporavljam da bih ponovo zaigrao. Grlim vas izdaleka", napisao je on na instagramu.

S obzriom da su ovo samo revijalni mečevi, a da je Sevilja u Primeri u velikim problemima, Gomezova verzija deluje uverljivije. Ipak, posle cele priče sa Polom Pogbom, njegovim bratom i vešticama, izgleda da je zaista magija u fudbalu se prisutnija.