Prelepa!

IMA 58 GODINA I PRAVA JE BOMBA! Tašta čuvenog fudbalera mami uzdahe, Južna Amerika decenijama mašta o njoj! (FOTO)

Autor Nikola Lalović

Majka Orijane Sabatini Katerina Fulop i dalje je aktivna u javnosti, a svojim izgledom mami uzdahe i sa 58 godina.

Izvor: Instagram/screenshot/fulopcatherine

Paulo Dibala je doživeo najlepše momente u karijeri kada je u Kataru osvojio Svetsko prvenstvo sa Argentinom, a sada sa Romom pokušava da se domogne i evropskog trofeja u Ligi Evrope. Na fudbalskom terenu je njegova karijera puna uspona i padova, a na ličnom planu je odavno u srećnoj vezi.

On je pet godina sa manekenkom Orijanom Sabatini, jednom od najpoznatijih argentinskih manekenki. Orijana ima veze i sa sportom jer joj je sa očeve strane tetka nekadašnja treća teniserka sveta Gabrijela Sabatini, a što se tiče fizičkog izgleda svi kažu da je na mamu.

Majka joj je čuvena venecuelanska glumica i manekenka Katerina Fulop. Rođena je 1965. godine i u 58. godini izgleda fantastično i dalje je na sceni. Pogledajte kako izgleda Dibalina tašta:

Ona je prvi put bila u braku od 1990. do 1994. godine sa poznatim venecuelanskim glumcem Fernandom Kariljom koga je ostavila jer ju je varao. Potom je upoznala čuvenog argentinskog biznismena i milionera Osvalda Sabatinija, sa kojim je dobila troje dece, od kojih je Orijana srednje dete.

U karijeri je Katerina Fulop igrala u telenovelama, glumica na filmu i u pozorištu, vodila TV emisije i bila radijska voditeljka, a čak se isprobala i kao pevačica i snimila je dva solo albuma. Ovo je njena ćerka koja je u srećnoj vezi sa ofanzivcem Rome Paulom Dibalom: