IZNENAĐENJE?

FOTO: VRAĆA SE OFK BEOGRAD! Publika okupirala Karaburmu, a "romantičari" redom SVE POBEĐUJU!

Autor Milutin Vujičić

Publika na Omladinskom stadionu na Karaburmi imala je šta da vidi ovog vikenda.

Izvor: MN Press

OFK Beograd je još 2016. godine ispao iz Superlige i od tada "tavori" u Prvoj ligi Srbije i Srpskoj ligi Beograd. Poznato je da imaju velike finansijske probleme i da su više puta menjali rukovodstvo, a nakon dolaska tandema Andrej Mrkela - Kostadin Terzić ove zime pokazali su visoke ambicije angažovanjem nekoliko poznatih fudbalera. Između ostalog na Karaburmu su stigli prekaljeni igrači Milan Smiljanić, Filip Kasalica i Andrija Kaluđerović i to se odmah odrazilo na rezultate...

I u trećoj uzastopnoj utakmici ovog proleća OFK Beograd je došao do pobede. Nakon što su "tukli" Budućnost 3:1, pa BASK 2:1, danas je na "Omladinskom stadionu" uspešno srušen i Sinđelić (2:1) i to pred prilično velikim brojem gledalaca za treći rang srpskog fudbala. Pogledajte kako je to danas izgledalo:

Prvi deo utakmice završen je bez golova, da bi u nastavku mrežu Sinđelića pogađali Kudrić i Halabrin, iako su obojica igrača tek u drugom poluvremenu ušla u igru. Interesantno je da se šef stručnog štaba Simo Krunić opredelio da iskusnijima pruži šansu, tako da su meč počeli Smiljanić, Kasalica i Kaluđerović, kao i Luka Mićić, jedno vreme "hit" igrač Bačke.

Šta kaže pogled na tabelu? Zemun je i dalje prvoplasirani pošto je savladao Ušće 1:0 i sada imaju 36 bodova, drugo mesto drži Zvezdara sa 35, dok se sada OFK Beograd sa 33 prilično približio vodećima.