Majstor!

KRISTIJANO GODINAMA NIJE POSTIGAO OVAKVU GOLČINU: Bomba Ronalda u Saudijskoj Arabiji! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Čuveni fudbaler raspalio po lopti i pogodio!

Izvor: Youtube/SVMM/printscreen

Odlazak Kristijana Ronalda u Al-Nasr iz Saudisjke Arabije odvukao je pažnju reflektora i na taj deo fudbalskog sveta. Obožavaoci slavnog portugalskog fudbalera redovno prate šta on radi u tamošnjem šampionatu, a u subotu su imali šta da vide. Postigao je Kristijano Ronaldo spektakularan gol, jedan od onih koji se ne viđaju često.

Posebno kada je o njemu reč. Poznato je da se prethodnih godina "pokvario" njegov šut prilikom slobodnih udaraca, odnosno da Ronaldo sve ređe postiže golove na taj način. Nekako se izgubio osećaj jednog od najboljih svih vremena, pa je tokom mandata u Juventusu postigao samo jedan gol, a pojedini izvori kažu da ih je u poslednjih skoro šest godina dao samo dva iz slobodnjaka. E, sad je prekinuo taj niz.

Namestio je loptu za šut sa velike udaljenosti, raspalio i bio precizan. Istina, pomogao mu je živi zid koji nije bio idealno postavljen, kao i intervencija golmana koji je morao bolje ovom prilikom, ali... Ko će to pamtiti? Kristijano Ronaldo se na spektakularan način upisao u strelce i najavio preokret koju je Al-Nasru doneo Anderson Taliska golom sa bele tačke u samom finišu meča. Ipak, mnogo više se priča o ovakvom pogotku Kristijana Ronalda. Pogledajte gol:

Gol Kristijana Ronalda iz slobodnog udarca.
Izvor: Youtube/SVMM