Uvrede!

ZARAĐUJE 15 MILIONA, A OVAKO BEŽI IZ KLUBA?! Napravio haos u timu, a zbog snimka na Tviteru POBESNELI navijači! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Očekivanja nisu ispunjena, razočarane su sve strane, a o potezu Antonija Kontea koji je napustio englesku tek će se pričati.

Izvor: Twitter/TottenhamBen/printscreen

Fudbaleri Totenhema ove sezone nisu uspeli da ostvare ni delić ambicija sa početka sezone, a ni "mađioničar" Antonio Konte koji je svuda osvajao trofeje nije uspeo da obriše prašinu u sali za trofeje tima iz Londona. Čak ni u Premijer ligi situacija nije sjajna jer ih tek čeka borba za četvrto mesto, a nakon što je napao gotovo sve ljude u klubu Italijan je blizu izlaznih vrata... Zapravo, već je prošao kroz njih!

Konte je odlučio da napusti Englesku tokom reprezentativne pauze i da u rodnoj Italiji sačeka odluku klupskih čelnika koji bi do kraja nedelje mogli da ga otpuste. Na put u domovinu uputio se letom "loukost" kompanije, a nakon što ga je jedan od putnika snimio u avionu počeli su komentari na njegov račun. Iako godišnje zarađuje oko 15 miliona funti, Konte je odlučio da najjeftinijim letom ode iz Londona!

Snimak koji je objavljen brzo je postao pravi hit na društvenim mrežama, pa ga je samo za Tviteru do sada pregledalo više od 19 miliona korisnika. Pogledajte detalje iz aviona kojim je Antonio Konte odleteo u rodnu Italiju:

Ipak, ovo za Kontea uopšte nije novost. Poznato je da italijanski trener obožavao kompaniju "Rajan er" i da često koristi njihove usluge. Menadžer koji je trenutno u sukobu sa svima u Totenhemu snimljen je u avionu istog prevoznika tokom 2022. godine, a sad već davne 2019. godine na jednom letu je pristao da pozira sa članovima posade i ta slika je obišla internet.