Gotovo

ČUVENI HRVAT ZAVRŠIO KARIJERU SA 31 GODINOM I OTIŠAO PRAVO KOD SRBINA: Sada ima novi posao, opet blizu Modrića!

Autor Nikola Lalović

Šime Vrsaljko je završio fudbalsku karijeru sa samo 31 godinom!

Izvor: Profimedia

Iako ima samo 31 godinu nekada dugogodišnji reprezentativac Hrvatske Šime Vrsaljko je odlučio da se povuče i da završi profesionalnu karijeru. On se od nacionalnog tima oprostio prošle godine posle 52 nastupa, a razlog ovako ranog kraja karijere su svakako brojne povrede koje su ga pratile. 

Počeo je u Lokomotivi iz Zagreba, eksplodirao je u Dinamu, pa se dokazao u Seriji A nastupajući za Đenovu i Sasuolo. Bilo je to dovoljno da ubedi Dijega Simeonea da mu pruži priliku i dovede ga u Atletiko Madrid gde je ovaj Riječanin osvojio Ligu Evrope i Primeru! Najkon toga je igrao za Inter, a pošto mu je istekla saradnja sa Olimpijakosom početkom godine nije našao novi klub. 

Ipak, ne odlazi iz fudbala! Kako navodi dobro obavešteni transfermarkt on će uploviti u menadžerske vode i to u agenciji za predstavljanje igrača "Univerzal 22" koju vodi srpski menadžer Vlado Lemić. Ova firma predstavlja o zvezdama poput Luke Modrića, Nemanje Matića, Emilijana Martineza i Aleksandra Isaka. 

Najveći uspeh Vrsaljka u kairjeri je svakako srebro sa Svetskog prvenstva u Rusiji 2018. godine, a četiri godine kasnije se povukao iz reprezentacije pred Mundijal i zbog povreda ostao izvan tima koji je završio na trećem mestu.