Sad CG!

VLAHOVIĆ POGODIO, PA PORUČIO "SAD JAČE I GLADNIJE": Dušan već spreman za derbi protiv Crnogoraca! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Ubojiti golgeter tresao mrežu Litvanaca, a i u Podgorici će biti jedan od glavnih aduta nacionalnog tima.

Izvor: Youtube/Arena Sport TV/printscreen

Možda u Juventusu ima golgeterske krize, ali u dresu reprezentacije Srbije nema - Dušan Vlahović je sjajno iskoristio asistenciju imenjaka Tadića i na prvom meču u novom ciklusu postavio konačnih 2:0 protiv Litvanije. Bio je to njegov 11. gol u dresu sa državnim grbom, ali i još jedna potvrda da bi ova generacija srpskih fudbalera morala da prekine post duži od dve decenije i plasira se na Evropsko prvenstvo.

Zbog dobre partije koju je odigrao i gola koji je postigao kako bi Litvancima raspršio nade o senzaciji, Vlahović je bio sagovornik televizije "Arena sport" nakon meča odigranog u Beogradu. Tom prilikom je govorio o samoj utakmici, ali je imao zanimljivo viđenje i o narednom meču srpskog tima. Pogledajte slavlje Vlahovića:

"Najbitnije je bilo da dobro otvorimo kvalifikacije, pobedom koja uliva samopouzdanje. Sigurno smo mogli bolje, nije ovo ono na šta smo navikli. Najbitnije da smo započeli ovaj ciklus pobedom i nastavljamo dalje jače, gladnije i koncentrisanije. Čeka nas naporna utakmica u ponedeljak, potrebno je dobro da se dobro odmorimo i namestimo za to. Nismo do sada razmišljali o Crnoj Gori jer smo znali da ovo nije nimalo laka utakmica. Protivnik je bio dosta dobar danas, dobro su se branili i pokušali da ugroze iz kontre. Sad ćemo misliti o ponedeljku, već smo počeli. Mnogo mi je bitno da dajem golove za reprezentaciju, srećan sam i nadam se da ću nastaviti ovako. Nadam se i da će reprezentacija nastaviti sa pobedama", izjavio je napadač Juventusa. Ovo je Dušanova izjava:

Dušan Vlahović posle Litvanije
Izvor: YouTube/Arena sport TV