NEVEROVATNO

SKUTEROM ULETEO NA TEREN I PREKINUO MEČ! Napravio haos zbog konja, reagovao i predsednik kluba: "To je naš komšija"

Autor Nemanja Stanojčić

Na utakmici u Holandiji jedan čovek uleteo je skuterom na teren i prekinuo meč.

Izvor: Printscreen/rtvdrenthe

Neverovatna scena u Holandiji, jedan čovek izgubio je živce i na skuteru uleteo na teren usred fudbalske utakmice. Na meču u nižem rangu između Venhajzena i Vitesea '63 je u naletu besa prekinuo utakmicu vidno iznerviran zbog dešavanja na tribinama. Prema pisanju tamošnjih medija navijači su koristili vatromet i petarde i tako uplašili njegove konje i on je zbog toga tako reagovao.

Prvo je motorom došao do klupe sa trenerima, tu je izrazio nezadovoljstvo, pa se odvezao na teren i tu je imao kratak razgovor sa igračima. Posle kratkog razgovora sa njima otišao je sa terena. U momentu prekida nije bilo golova (0:0), a do kraja je Vitese odneo pobedu (3:0) i tako koštao domaći tim opstanka u jednoj od nižih liga Holandije.

Posle svega što se dogodilo oglasio se i predsednik Venhajzena Kes van der Lest. "Naravno da ga poznajemo, to je naš komšija, igrao je za klub u mlađim kategorija, razgovaraćemo sa njim, reagovao je emotivno. Imamo dobar odnos sa njim i sa svima, ipak smo svi tu komšije. Žao nam je što su naši mladi navijači to uradili, mada mislim da nisu želeli ništa loše, samo da podrže tim. Možda je taj potez uticao na koncentraciju naših igrača, ali je realno Vitese bio bolji tim i pobedio je", rekao je Van Der Lest.