UBEDLJIVO

"ŠESTICA" ZVEZDE, MILOJEVIĆ VIDEO KO JOŠ MOŽE? Prucev i Mituljikić pogodili dva puta, igrala TRI desna beka!

Autor Milutin Vujičić

Crvena zvezda je lako pobedila Modriču u rezervnom sastavu.

Izvor: MN Press

Pauzu u prvenstvu Crvena zvezde je iskoristila da odigra prijateljski susret sa Modričom i bez ikakvih problema je slavila 6:0 (2:0) u utakmici koja se igrala u dva poluvremena od po 40 minuta. Trener šampiona Miloš Milojević iskoristio je priliku da "testira" igrače koji igraju (pre)malo ove sezone i koji nemaju prostora da se istaknu u takmičarskim utakmicama, a ko zna, možda ga neki od njih posle ove partije i razuvere i nateraju ga da ima malo više poverenja u njih.

To se pre svega odnosi na Jegora Pruceva i Nikolu Mituljikića koji su dali po dva gola Modriči, dok su po jednom pogađali Lazar Nikolić i Slavoljub Srnić.

Interesantno, Crvena zvezda je meč počela sa četvoricom desnih bekova. Vigo je igrao na prirodnoj poziciji, Gobeljić kao štoper, dok je Nikolić bio levo - i "otvorio" utakmicu golom u 14. minutu. Do poluvremena je pogodio i Prucev nakon ostavljene lopte Rakonjca, da bi u nastavku zaigrala i osmorica omladinaca. U pitanju su Branislav Marić, Bogdan Marinković, Vladislav Goldin, Luka Lečić, Dragan Miranović, Mateja Radonjić, Luka Bošković i Luka Sandulović.

Uoči meča ekspedicija Crvene zvezde je u popodnevnim časovima odala i počast doktoru Milanu Jeliću, čoveku po kom stadion u Modriči i nosi ime, a u čiju čast se i igrala prijateljska utakmica.

CRVENA ZVEZDA: Vasiljević, Vigo, Gobeljić, Marić, Nikolić, Mijailović, Srnić, Krstičić, Prucev, Mituljikić, Rakonjac. Igrali su još: Marinković, Goldin, Lečić, Matić, Miranović, Radonjić, Bošković, Sandulović.