LEPO!

NESTVARNE SCENE U PODGORICI: NAVIJAČI ČEKALI SRPSKE FUDBALERE! Ono što su im priredili u Crnoj Gori se ne pamti (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Navijači su se sjatili ispred hotela u Podgorici u kome je odsela reprezentacija Srbije i pozdravili su ih nakon pobede nad Crnom Gorom.

Izvor: MONDO.me

Fudbalska reprezentacija Srbije pobedila je Crnu Goru u Podgorici 2:0 (0:0) golovima dvostrukog strelca Dušana Vlahovića i tako je napravila veliki korak ka plasmanu na Evropsko prvenstvo. Posle dva meča kvalifikacija, Srbija ima maksimalan učinak od šest bodova bez primljenog gola, a ono što posebno raduje je što se vraća i vera navijača koja je nestala nakon vrlo slabog izdanja na Svetskom prvenstvu u Kataru.

Više hiljada dece bodrilo je "orlove" u beogradskom meču protiv Litvanije (2:0), dok se ista slika prelila i na Crnu Goru. Naši fudbaleri imali su doček kao da su kod svoje kuće u Podgorici, dok su iste scene viđene i po završetku utakmice kada su se uputili u hotel "Hliton" u kome su bili smešteni.

A tamo, stotine navijača, mahom najmlađih, koji su uprkos niskim temperaturama u kasnim večernjim satima odlučili da dočekaju svoje heroje nakon velike pobede nad Crnom Gorom. Čekali su da se pojavi autobus sa fudbalerima koji su doneli nova tri boda "orlovima", pa su ih aplauzima ispratili, a nažalost nije bilo prostora da se više zadržavaju usled vrlo rigoroznih propisa UEFA, kao i zbog dobro poznatog straha od širenja korona virusa pred povratak u klubove.

Zaista, ne pamti se kada je naša reprezentacija bila lepše dočekana na nekom gostovanju, a da to nije u pitanju neko veliko takmičenje poput Svetskog prvenstva u Kataru gde su ih bodrili i ispred hotela. Pogledajte kako je to izgledalo u Podgorici: