OPET IGRA!

SAIGRAČ DEJANA STANKOVIĆA NEPREPOZNATLJIV! Sa Dekijem u ekipi osvojio sve - a i dalje igra da bi ispunio želju sinu!

Autor Nikola Savić

Nekadašnja zvezda evropskog fudbala je nakon kraja karijere ponovo počeo da igra fudbal u svojoj domovini.

Izvor: Screenshot

Suli Muntari, bivši igrač Portsmuta i Intera, je nakon kraja karijere provodio dane u penziji, ali se uželeo fudbala i sada brani boje Harts of Ouka iz Gane sa kojima ima i osvojene dve titule. U dugoj karijeri je osvojio FA kup sa Portsmutom a sa Interom je u ekipi sa Dejanom Stankovićem osvojio i triplu krunu 2010. Po mišljenju mnogih je te sezone pod komandom Žozea Murinja igrao fudbal karijere, a 2019. je okačio kopačke o klin. Ali, da definitivno nije mogao bez fudbala, govori činjenica da se vratio sa 37 godina i počeo da igra za Harts of Ouk iz Gane kod našeg trenera Slavka Matića, koji je sada na izlaznim vratima kluba.

Dok Muntarijevi bivši saigrači već uveliko grade trenerske karijere, on ne staje sa fudbalom. Nekada je bio prepoznatljiv po kratko ošišanoj kosi, dok je sada rešio da pusti kosu i bradu i tako definitvno promeni svoj imidž koji ga je krasio tokom karijere. Da li biste ga prepoznali uopšte?

Od kada je počeo da igra za Harts of Ouk odigrao je 11 utakmica, ekipi više doprinosi svojim stečenim iskustvom. Muntari je u Karijeri pored Intera i Portsmuta nastupao još za Udineze, Sanderlend, Milan, Al Itihad, Peskaru, Deportivo i Albaset, a u Harts se vratio da bi ispunio želju svom sinu koji je želeo da vidi oca kako igra.