Op, op!

FUDBALER ČELSIJA MUVAO NOVINARKU U NJENOJ EMISIJI: Odgovorom šokirao lepoticu - reakcija je HIT! (FOTO)

Autor Dušan Ninković

Lora se odlično snašla i čini se da je zainteresovana za Rubena!

Izvor: Instagram/laurawoodsy/printscreen

Engleski fudbaler Ruben Loftus-Čik, Čelsijev superstar i dugogodišnji igrač klubova u Premijer ligi trenutno je u centru pažnje zbog detalja koji nema veze sa samim fudbalom. Ovaj vezni igrač "Plavaca" postao je tema engleskih medija jer je u emisiji na programu "TalkSport" muvao novinarku Loru Vuds, koja je sa njim radila intervju!

Jedno od pitanje koje Lora stalno postavlja svojim gostima je i "Ko vam je simpatija među poznatima?", što je Loftus-Čik iskoristio na veoma neobičan način. Poznati fudbaler je malo sačekao, pa zatim devojci koja mu je bila domaćin u emisiji rekao upravo njeno ime! Pogledajte kako izgleda Lora Vuds:

"Izvrstan odgovor! Bilo mi je izuzetno zadovoljstvo i kasnije ću dobiti tvoj broj", rekla je uz osmeh Lora Vuds, pa ostaje da se vidi da li će lepotica i fudbaler nakon emisije započeti romansu. Ukoliko se to desi, njihova veza privlačiće mnogo pažnje jer su oboje javne ličnosti u Engleskoj, a i na "dobrom su glasu" što se tiče fizičkog izgleda.

Loftus-Čik je tokom karijere odigrao gotovo 150 mečeva za prvi tim Čelsija, a kratko je bio na pozajmicama u Kristal Palasu i Fulamu. I tamo je bio standardan, pa je samo u Premijer ligi sakupio preko 150 utakmica u dresu ta tri kluba. Što se tiče reprezentacije, tokom 2017. i 2018. godine upisao je deset nastupa za seniorski tim.