Fudbal

NARAVNO DA SAM PROČITAO, SPREMAN SAM NA SVE! Oglasio se trener Zvezde o vesti da mu stiže zamena

Autor Mladen Šolak

Miloš Milojević reagovao na vest da će biti zamenjen

Izvor: Youtube/FK Crvena zvezda/printscreen

Trener Crvene zvezde Miloš Milojević oglasio se nakon vesti da mu klub sprema zamenu, izraelskog stručnjaka Baraka Bahara. "Naravno da sam pročitao vest, ali trudim se da se ne obazirem na to. Imam ugovor do juna i profesionalac sam. Do tada ću svaki dan raditi kao da ću zauvek ostati trener Zvezde. Evo, i jutros sam bio na treningu, opet ću, i sutra i prekosutra i svaki dan dok ne osvojimo titulu, a ja se nadam i duplu krunu. Zvezda je moj klub i spreman sam na sve što je u interesu kluba", rekao je za "Informer" Zvezdin šef stručnog štaba.

Milojević je došao na klupu crveno-belih prošlog leta, nakon što se Zvezda rastala sa Dejanom Stankovićem. "Postoje ljudi koji vode klub i kao što su jednom rešili mene da angažuju, tako će možda na kraju sezone poželeti da angažuju nekog drugog. Znam šta mi je posao, radim ga i radiću ga najbolje što mogu. Trener sam Crvene zvezde, u narednom kolu dočekujemo Mladost iz Novog Sada i na to sam fokusiran", zaključio je Milojević za Informer.

Prema pisanju istog lista, Milojević nije iznenađen time što Zvezda nalazi novog trenera, jer u klubu navodno smatraju da aktuelnom šefu struke nedostaje iskustvo. "Mrkela i Marin saopštili su Milojeviću da ga izuzetno poštuju i cene, da ga doživljavaju kao trenera pred kojim je velika karijera, ali da mu je u ovom trenutku neophodno iskustvo vođenja velikih utakmica. Poslednjom utakmicom u grupnoj fazi Lige Evrope, koju je Zvezda izgubila od Monaka u Monte Karlu (4:1) nisu bili zadovoljni, odnosno ona im je bila pokazatelj da moraju nešto da promene pre Lige šampiona. Verovatno ne bi tražili novog trenera kada bi ih naredne sezone čekala Liga Evrope", otkrio je izvor Informera.

Milojević sa Zvezdom nije uspeo da prođe grupnu fazu Lige Evrope, a u Superligi je pred odbranom titule, jer njegov tim ima čak 18 bodova više od drugoplasiranog TSC-a. U Kupu Srbije crveno-beli čekaju žreb za četvrtfinale, ali po svemu sudeći ni osvajanje "duple krune" neće pomoći Milojeviću da zadrži posao i da narednog leta povede ekipu u grupnu fazu Lige šampiona.