Fudbal

STEFAN TREBA SRBIJI KAO HLEB! Piksijevi "orlovi" se muče, a on bi rešio sve probleme - ODMAH nam je potreban!

Autor Mladen Šolak

Vezista Liverpula bio bi savršeno rešenje za reprezentaciju Srbije, smatra Ranko Stojić

Izvor: Profimedia

Nakon što je Srbija počela kvalifikacije za EURO rezultatski odlično, a igrački i ne baš, stručni konstultant TV Arena sport Ranko Stojić naglasio je da bi vezista Liverpula Stefan Bajčetić odmah pomogao "orlovima". "Po meni, za ovaj sistem igre treba nam Bajčetić kao hleb. Takav profil igrača, koji pokriva ceo teren, brz je, brz sa loptom, mnogo bi ubrzao naš tim. Koliko god da smo presrećni što imamo šest bodova, moramo da budemo iskreni i da kažemo da nam je dosta toga falilo. Moramo da ubrzamo igru, to je rekao i kapiten Tadić, ako hoćemo da se u perspektivi borimo sa malo boljim, bržim, modernijim", rekao je Stojić.

Nažalost, Bajčetić je trenutno van terena i neće igrati do kraja sezone zbog povrede. U međuvremenu će sigurno biti spekulisano da li će igrati za Španiju, u kojoj je rođen ili za Srbiju, zemlju svog oca i svog porekla. O njemu je tokom martovskog okupljanja govorio i selektor naše reprezentacije, Dragan Stojković Piksi. "Talenat je, puno obećava, znate da je rođen u Španiji, majka mu je odatle, otac je Srbin. Srđan. Obavio sam razgovor sa njim, ono što je važno, mislim da nije spreman da igra ni za Španiju ni za Srbiju u ovom momentu. Prebrzo je sve došlo na njegova leđa, sad se i povredio, šteta što neće igrati do kraja sezone", rekao je Stojković o njemu.

Pre nekoliko nedelja s tim u vezi španski mediji objavili su da je Bajčetić prihvatio da igra za Španiju uz "pomoć" Jirgena Klopa. Ipak, s obzirom na povredu i pauzu veziste Liverpula, ta odluka će moći da sačeka bar do leta.