STRAŠNO

JUNAK FINALA MUNDIJALA OPTUŽEN ZA SILOVANJE! Bivša devojka ispričala šta se desilo na proslavi rođendana

Autor Milutin Vujičić

Poznati argentinski fudbaler Gonzalo Montijel osumnjičen je za grupno silovanje.

Izvor: Profimedia/Pablo Morano/BSR Agency

Argentinski fudbaler Gonzalo Montijel, strelac poslednjeg jedanaesterca u penal-seriji finala Svetskog prvenstva u Kataru, još jedan je u nizu sportista koji su u skorije vreme optuženi za sek*ualno zlostavljanje. Advokatica navodne žrtve potvrdila je to u četvrtak, objašnjavajući da se silovanje, za koje je optužen, dogodilo 1. januara 2019. godine tokom proslave njegovog rođendana, ujedno i novogododišnje proslave.

"Navodni čin silovanja dogodio se 1. januara 2019. godine tokom Montijelove rođendanske zabave, a sastojao se od sek*ualnog zlostavljanja s penetracijom više ljudi u njegovoj kući", prenosi španska "Marka" reči angažovane advokatice Rakel Ermida za radio stanicu "Desetka".

Nakon optužnice, ista je proširena jer je navodna žrtva dobijala pretnje smrću iz kruga bliskih fudbalera, a čak joj je pretila i majka fudbalera. Njih dvoje su inače bili u kratkoj vezi i na žurku je stigla uz poziv da upozna porodicu, a sve se promenilo nakon što je popila dva pića. Inače je manekenka koja ne konzumira alkohol, a četiri godine je ćutala o stravičnom zločinu koji se desio u kući tadašnjeg fudbalera River Plejta.

Od leta 2021. godine, Montijel je član Sevilje za koju je potpisao za 11 miliona evra, a u međuvremenu je postao i šampion sveta igrajući vrlo bitnu ulogu na Mundijalu u Kataru. Pre tri dana postigao je i prvi gol za Argentinu protiv Kurasaa.