UŽAS

VIDEO: HAOS NA UTAKMICI U PALESTINI! Bacili suzavac na tribine, navijači i igrači se GUŠILI, neki padali u nesvest

Autor Milutin Vujičić

Strašne scene u finalu Liga kupa u Palestini nakon što je bačen suzavac.

Izvor: Twitter/screenshot/ytirawi

Na finalu fudbalskog Liga kupa u Palestini, u kome su snage odmerili Džabal Al Mukaber i Balata, došlo je do šokantnih scena pošto izraelske oružane snage napale stadion za vreme utakmice, pišu palestinski mediji. Na snimcima koji se "vrte" na društvenim mrežama vidi se da je desetak navijača imalo i probleme sa gušenjem, dok je početak drugog poluvremena odložen zbog dimnih bombi koje su bile ubačene na teren.

Zbog velikog broja suzavaca koji su bačeni na tribine, navijači su panično pobegli na teren kako bi se zaštitili, a pojedini fudbaleri su se takođe požalili na gušenje, dok je bilo i onih koji su čak izgubili i svest.

Najgore je prošao kapiten Balate Saed Abu Salim koji je rekao da je suzavac ušao i u svlačionicu u koju su fudbaleri pobegli nakon što su počeli neredi. Ispričao je da je primetio da je video da su se neki igrači gušili i da to nisu zaslužili pošto su samo želeli da odigraju fudbalsku utakmicu. Na kraju, meče se završio pobedom Džabal Al Mukabira i to rezultatom 1:0. Jedini gol postigao je Zaid Kombor u prvom poluvremenu.