Veliki novac

SRBIN ZA 20.000.000 EVRA IDE U REDOVE VELIKANA: "Odjavio" orlove i Piksija pa zablistao, čeka ga veliki transfer!

Autor Nikola Lalović

Miloš Kerkez blista i to je primetila Benfika!

Izvor: Profimedia/ANP | Dutch Height | ED OF THE POL

Benfika želi Srbina i spremna je da za njega izdvoji oko 20.000.000 evra! Iz Mađarske dolaze vesti da je Miloš Kerkez jako blizu odlaska u redove portugalskog velikana, a razlog za to je sve izvesniji odlazak Aleksa Grimalda iz kluba. 

Momak rođen u Vrbasu igra na poziciji levog spoljnjeg i od mlađih kategorija nastupa za Mađarsku i do sada je upisao četiri nastupa za seniorski tim. Sada je odličnim igrama u Erediviziji gde nastupa za AZ došao u fokus velikana iz Lisabona. 

Karijeru je počeo u mađarskom Đeru, potom je potpisao za MIlan, ali tu nije dobio pravu šansu. Od ove godine blista u Alkmaru i sada je na pragu transfera koji bi ga podigao za stepenicu više. Snalazi se na obe pozicije na levoj strani, kao bek i kao krilo, a njegov potencijal je očigledno veliki i Benfika ga dovodi kao rešenje za naredne sezone. Na levom boku će, ako ode Grimaldo, itekako biti mesta naredne sezone jer ugovor ističe i reprezentativcu Srbije Mihailu Ristiću koji se nije nametnuo i jedva da igra ove sezone.