NALJUTIO SE!

ONO ŠTO JE OTETO - TO JE I PROKLETO! Lalatović ljut na suđenje protiv Zvezde: "Uvek bilo i biće!"

Autor Milutin Vujičić

Nenad Lalatović nije zadovoljan suđenjem na meču Mladosti GAT i Crvene zvezde koji je njegova ekipa izgubila posle preokreta.

Izvor: Arena sport/screenshot

Mladost GAT je dva puta vodila protiv Crvene zvezde, imala je prednost od 1:0 i 2:1, ali se ovoga puta iz Beograda vraća praznih šaka. Ne tako davno, Mladost je savladala Partizan 4:0 u Humskoj, međutim Crvena zvezda nije dozvolila slično iznenađenje i na kraju je slavila 4:2. Posle svega viđenog, Nenad Lalatović nije bio zadovoljan, a iako "nije želeo da komentariše suđenje", jasno je stavio do znanja da mu se nije dopala situacija sa kraja prvog poluvremena.

Tada je njegov napadač Milan Vidakov, inače strelac dva gola, igrao nespretno laktom, nakon čega je sudija dobio znak iz VAR sobe da pogleda spornu situaciju - i odlučio je da potom pokaže na "belu tačku". Sa jedanaesterca je bio precizan Kanga, a to je najavlilo preokret u drugom poluvremenu preko Rakonjca i Kataija.

"Ostaje žal, naravno. Prvo poluvreme neću da komentarišem suđenje, da li je bio crveni karton, penal, nije bio penal... Neću da komentarišem. Ali, ono što je oteto to je i prokleto. Uvek bilo i biće. U drugom poluvremenu je Zvezda bila bolja i čestitam im na pobedi", kazao je kratko Nenad Lalatović za televiziju Arena Sport nakon utakmice, nakon koje je jasno da njegovoj ekipi preostaje grčevita borba za opstanak jer su poslednjeplasirani.