OGLASIO SE!

OVO MI JE BIO POSLEDNJI MEČ U MAKABIJU! Novi trener Zvezde ZALEDIO SVE, pa objasnio sve o ponudi sa Marakane

Autor Milutin Vujičić

Najverovatnije budući trener Crvene zvezde Barak Bahar progovorio je o ponudi iz Beograda nakon pobede sa Makabijem.

Izvor: Twitter/Sport5/Screenshot

Već nekoliko dana priča se o dolasku Baraka Bahara u Crvenu zvezdu i čini se da je posao gotovo pa zaključen. Dok je srpski šampion slavio tri boda protiv Mladosti GAT (4:2), Bahar je svoj Makabi vodio do trijumfa u derbiju protiv Hapoel Ber Ševe (1:0) čime je ekipu približio trećoj uzastopnoj tituli, da bi potom stao pred televizijske kamere i konačno govorio o onome što "kopka" navijače iz dve zemlje - i Izraela i Srbije.

"Ovo je bila moja poslednja utakmica sa Makabijem", rekao je Bahar tužnog lica, a potom kazao novinarima koji su ga intervjuisali da je to bila njegova "prvoaprilska šala", čime je definitivno "razbio led". Nakon toga je znatno ozbiljnije prokomentarisao navode o dolasku u Beograd.

"Ne, nisam sve završio sa Crvenom zvezdom i to ne mogu da uradim trenutno ni sa bilo kojom drugom ekipom. Imam ugovor na još godinu dana i sve mora da ide preko predsednika Makabija. Ima interesa, ali ništa nije još zaključeno. Glavom sam i dalje u Makabiju iz Haife, ali ne mogu da kažem šta će se potom desiti. U ovom trenutku ništa nije zaključeno", ponavaljao je Bahar koji je prethodnih dana fotografisan u Izraelu sa predstavnicima Crvene zvezde.

S druge strane njegov "rival" za klupu Crvene zvezde Miloš Milojević je posle pobede svog tima rekao da nije još razgovarao sa rukovodstvom posle medijskih natpisa, odnosno radi kao da će i sledeće godine biti trener crveno-belih, međutim čini se da je to sada malo verovatno.

Podsetimo, Baraku Baharu je Crvena zvezda ponudila ugovor do 2025. godine, najveći u istoriji srpskog fudbala. Bahar bi po slovu ugovora godišnje inkasirao po milion evra, dok Zvezda za njega mora da plati i obeštećenje Makabiju.