NESTVARNO

ČOVEČE, KAKO SI OVO PROMAŠIO!? Plaćen 115 miliona evra, a ovo nije gol - trener ga "bacio pod voz"

Autor Nemanja Stanojčić

Romelu Lukaku nastavlja da se muči i da promašuje zicere...

Izvor: Profimedia/Piero Cruciatti / Anadolu Agency/ABACAPRESS.COM

Fiorentina je na gostovanju savladala Inter i produbila krizu domaćeg tima koji je tako doživeo četvrti poraz u poslednjih pet mečeva. "Viola" je slavila, ali je neko drugi posle utakmice bio u centru pažnje - Romelu Lukaku. Teško je objasniti kako je promašio zicer u 49. minutu.

Odlično se kretao, dobio savršenu loptu od saigrača, svi su je videli u mreži, završila je daleko pored stative. Navijači su ostali šokirani promašajem čoveka koji je plaćen 115 miliona evra. Doduše, sad je na pozajmici u italijanskom klubu i tu se neće zadržati po završetku sezone. Samo četiri minuta posle tog nestvarnog promašaja Đakomo Bonaventura postigao je gol koji je na kraju doneo trijumf gostima.

Da stvari budu gore za Belgijanca trener Simone Inzagi ga je "bacio pod voz" po završetku utakmice. "Razočarani smo, izgubili smo dva uzastopna meča, moramo mnogo bolje, počevši od mene. Moramo da pokažemo veću odlučnost. Da je Lukaku zatresao mrežu kod one dve prilike... Njegovo performans će se gledati na različite načine, uloga koju ima je da stvara šanse, da se kreće, nije jedini koji je promašivao. Kako je meč odmicao gubili smo agresivnost, oštrinu, mada moram da priznam da sam bio više besan posle poraza od Juventusa", rekao je Inzagi za "DAZN".