ENERGIJA

USRED MEČA OTRČAO DA POJEDE BANANU! Navijači se iznenadili, ali je ekspresno stiglo OBJAŠNJENJE!

Autor Nemanja Stanojčić

Sofijan Ambrabat je usred meča protiv Intera otišao do klupe da pojede bananu.

Izvor: Printscreen/Arena Sport

Fiorentina je pobedila Inter u Seriji A, Romelu Lukaku promašio je zicer, a u centru pažnje na kraju utakmice bio je Sofijan Ambrabat. On je u sudijskoj nadoknadi otrčao do klupe i pojeo bananu. Iskoristio je momenat dok je njegov saigrač Luka Ranijeri ležao na travi i dok mu se ukazivala lekarska pomoć.

Pojedini navijači bili su u prvom trenutku zbunjeni, mnogi su se oglašavali na društvenim mrežama i pitali se zašto nije sačekao kraj meča, ali je objašnjenje svega brzo stiglo. Ramazanski post je u toku i svi ljudi muslimanske veroispovesti ne jedu ništa dok sunce ne zađe i tako će biti do 21. aprila. Vezni fudbaler Fiorentine je mali prekid iskoristio da nešto pojede i dobije dodatnu energiju za završnicu utakmice.

Tim iz Firence je trijumfom u Milanu nastavio seriju fantastičnih rezltata, bila je to osma uzastopna pobeda za ekipu u svim takmičenjima. Poslednji poraz doživela je 12. januara od Juventusa i od tada beleži sjajne rezultate. Što se srpskih igrača tiče, Luka Jović nije bio u sastavu zbog povrede, Aleksa Terzić je meč odgledao sa klupe, dok je jedini na terenu bio Nikola Milenković koji je u igru ušao u 46. minutu.