INTERESANTNO

"ČELSI JE BACIO 100 MILIONA EVRA NA UKRAJINCA"! Svi ga napadaju, legendarni napadač ga brani: Čekajte, mlad je

Autor Nemanja Stanojčić

Džimi Flojd Haselnbajnk brani Mihajla Mudrika i pored veoma loših igara.

Izvor: Profimedia

Platio je Čelsi 100 miliona evra Šahtjoru za Mihajla Mudrika i za sada od njega nije dobio ništa. Na osam mečeva u novom klubu ukrajinski fudbaler nije postigao nijedan gol. U porazu od Aston Vile (2:0) promašio je i zicer kada je izašao sam pred golmana, zbog svega toga nalazi se na udaru navijača.

Pristalice londonskog kluba su nezadovoljne, pišu da su "bačene pare na Mudrika", ali ga legendarni napadač Džimi Flojd Haselbajnk brani. Uveren je da će sve doći na svoje. "Potrebno mu je vreme, imao je veliki promašaj na meču, ali to što je došao za 100 miliona ne znači da je sve gotovo i da ga treba otpisati. Ne znači da neće nastaviti da promašuje, samo mu je potrebno vreme i prostor da ustane posle svega toga i da krene ispočetka", rekao je Džimi.

Holanđanin, koji je proveo četiri godine u Čelsiju, pružio je podršku Mihajlu i istakao je da obeštećenje ne treba da se gleda kao ključni faktor. "Klub je bio spreman da plati toliko obeštećenje nije on kriv. Da, morao je bolje da šutira u ovoj situaciji, ali je on krilni igrač. Vidite po načinu šuta da nije navikao na ovakve situacije, mora na tome da radi. Mlad je igrač, slažem se da je morao mnogo bolje, jednostavno nije navikao na takve situacije, fali mu iskustvo i vreme će pokazati da li je transfer bio dobar, ima potencijal definitivno", zaključio je Haselbajnk.