AU!

BUUUM - ZBOG OVOGA EVROPA LUDI ZA SMS-OM: Slobodnjak pocepao mrežu, Lacio ovo nije imao od Mihe! (VIDEO)

Autor Nikola Lalović

Sergej Milinković Savić je oduševio navijače svojim golom iz slobodnog udarca koji je osigurao pobedu protiv Monce u ligi.

Izvor: TV Arena sport/Screenshot

Lacio je savladao Moncu u gostima 2:0 i "odlepio" se na drugom mestu Serije A, a svi pričaju o fantastičnom pogotku reprezentativca Srbije Sergeja Milinkovića-Savića. Nakon što je u prvom poluvremenu Pedro pogodio u 13. minutu sve je bilo gotovo kada je visoki vezista u 56. minutu povisio rezultat na 2:0. 

Napravili su defanzivci Monce faul na 25 metara od gola, a odmah je do lopte došao Milinković Savić i namestio loptu. Dobro je osmotrio, a onda poslao loptu u gornji ugao gola, neodbranjivo!

Nije pomoglo nameštanje živog zida, nije pomogla parada golmana Monce DiGregorija, ovo je bio peti gol Sergeja u Seriji A ove sezone, a uz to ima i osam asistencija. Pogledajte ovu majstoriju: 

Lacio je sada na 55 bodova, a posle serije od tri poraza Intera uspeli su da budu drugi na tabeli. Imaju pet bodova više od "nerazura", sedam od Milana i Atalante, osam od Rome, a čak 11 od Juventusa i deluju sve sigurnije na mestu koje vodi u Ligu šampiona naredne sezone. A ako se bude igrala Lige šampiona, možda SMS ostane! Pogledajte jiš jednom njegovu majstoriju: