Fudbal

PARTIZAN TONE I TONE - VIŠE NIJE NI TREĆI! Tabela Superlige pokazuje KOŠMAR crno-belih, prestigao ih i Čukarički!

Autor Mladen Šolak

Još loših vesti za crno-bele

Izvor: MN Press/sofascore.com

Čukarički je pobedio Radnički iz Niša u gostima 2:0 i golovima kapitena Marka Docića iz penala "skočio" na treće mesto tabele, gurnuvši Partizan na četvrtu poziciju. Nakon što je TSC pobedom u Surdulici odmakao crno-belima na četiri boda, "brđani" su takođe uspeli da ih preskoče i sada imaju dva boda više od tima iz Humske, protiv kojeg će igrati važnu utakmicu u poslednjem kolu pred plej-of, naredne subote. Pre duela Čukarički - Partizan, tim sa Banovog brda u utorak će gostovati Javoru u Ivanjici.

"Mnogo je teško igrati kada zadnji igrate, igrate pod moranjem, ali dobro, moji igrači su ispnili sve zadatke i moram da ih pohvalim danas", rekao je posle utakmice za TV Arena sport trener Čukaričkog Dušan Kerkez.

Partizan je u subotu izgubio u Novom Sadu od Vojvodine i tako je nastavio seriju loših rezultata, jer je u poslednjih osam utakmica Superlige doživeo čak četiri poraza (od Mladosti GAT, Crvene zvezde, Radnika i Vojvodine), uz dva remija i samo dve pobede - protiv Spartaka pod Gordanom Petrićem 19. februara i Mladosti iz Lučana 12. marta, pod vođstvom Igora Duljaja.

Nakon takvih rezultata, predsednik Partizana Milorad Vučelić ponudio je delegatima klupske skupštine da bude razrešen, ali su oni to odbili i dali mu poverenje da i dalje vodi klub. Za to vreme, tabela izgleda katastrofalno po crno-bele. Pogledajte kako je Čukarički pobedio Radnički u Nišu:

Radnički Niš Čukarički
Izvor: YouTube/TV Arena sport
Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt