Burno!

SKANDAL U ITALIJI - "ŠTA TI HOĆEŠ, KOJI KU*AC?" Rat na poluvremenu, ovakvog Maldinija nikad nismo videli!

Autor Dušan Ninković

Legendarni fudbaler opsovao je ka protivničkom treneru na meču koji je njegov tim lako dobio.

Izvor: Twitter/Xio_xie/printscreen

Napoli će ove sezone gotovo sigurno osvojiti titulu u Seriji A, ali ekipa Lućana Spaletija provela se "kao bosa po trnju" kada joj je u nedelju uveče gostovao Milan. Velikan italijanskog fudbala prošetao se kroz Napulj i mrežu aktuelnog lidera napunio do vrha za ubedljivu pobedu - 4:0.

Prvoplasirani tim italijanskog šampionata bio je bezopasan bez Viktora Osimena, a ni odbrana nije ličila na onu iz dosadašnjeg toka sezone. Zato je Napoli lako i ubedljivo poražen od tima protiv kojeg će igrati u četvrtfinalu Lige šampiona, a to im nije jedini problem. njihov trener Spaleti našao se tokom poluvremena u veoma neobičnoj situaciji pošto je upao u verbalni konflikt sa Paolom Maldinijem, legendarnim fudbalerom koji je sada direktor Milana. Pale su i neke teške reči tom prilikom... Pogledajte raspravu:

"Mnogo si nervozan, a već ste osvojili prvenstvo. Koji ku*ac, šta hoćeš?", rekao je Maldini Spaletiju nakon što je trener Napolija glavnom arbitru prigovarao zbog žutog kartona koji je dobio jedan od njegovih igrača. Trener tima iz Napulja nakon meča je istakao kako je to bilo nepoštovanje, uz konstataciju da Maldini nije imao pravo da prekine njegov razgovor sa arbitrima.

Inače, Paolo gotovo da je bio potpuno u pravu kada je rekao da je Napoli osvojio prvenstvo. Iako ima još mnogo da se igra do kraja sezone, razlika između tima iz Napulja i drugoplasiranog Lacija iznosi čak 16 bodova i deluje nedostižno.