Neviđeno!

DOBIO KARTON, PA UDARAC KOLENOM U MEĐUNOŽJE! Brutalan potez fudbalskog sudije - ovo je kraj karijere?! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Fudbaler dobio udarac, pa završio na zemlji, a sudija verovatno završio svoju karijeru.

Izvor: Twitter/ramosrizo/printscreen

Meksički sudija Fernando Ernandez uništio je svoju karijeru veoma glupim potezom koji je izveo na meču koji su u okviru tamošnjeg prvenstva igrali Klub Amerika i Leon. Snimak napravljen na tom susretu pokazuje da je Ernandez izgubio živce dok je zbog prigovora pokazivao žuti karton fudbaleru Lukasu Romeru, kojeg je kolenom udario u intimne delove tela.

Timovi su igrali veoma važan meč za mesto u Ligi šampiona, a tenzija na terenu bila je izuzetna. Kada je glavni arbitar susreta pokazao žuti karton jednom fudbaleru Leona, svi njegovi saigrači okružili su arbitra kako bi ga ubedili da to nije dobra odluka. Među onima koji su se žalili prednjačio je defanzivni vezni Romero, barem dok nije završio na zemlji zbog udarca koji je dobio. Pogledajte kako je to izgledalo:

"Komisija sudija obaveštava da će biti pokrenut istražni proces o događajima koji su se desili sa sudijom Fernandom Ernandezom", navodi se u saopštenju koje je izdato nekoliko sati kasnije. Na samom terenu nije bilo težih posledica. Lukas Romero je mogao da nastavi meč, a njegov tim je u poslednjim minuta meča stigao do boda, nakon što je postigao gol za 2:2.