Uh!

ŠOK - BRATSKI KLUB "KRADE" ZVEZDI TRENERA U ZADNJI ČAS: Bahar dobio ozbiljnu ponudu, zovu ga iz velikana!

Autor Nikola Lalović

Olimpijakos je kao i Crvena zvezda na svojoj koži osetio kako igraju timovi Baraka Bahara i sada žele da ga "otmu" Makabiju i Zvezdi!

Izvor: Profimedia

Nastavlja se saga oko Baraka Bahara! Izraelski trener koji je "preko" Crvene zvezde uveo Makabi iz Haife u Ligu šampiona bio je na pregovorima sa Crvenom zvezdom, ali sada se drugi crveno-beli klub uključio u trku za njega!

Zvezda je ponudila 1.000.000 evra godišnje Baharu, koji nije krio da pregovara sa timom iz Beograda, ali sada izraelski "sport 5" javlja da je Olimpijakos rešio da ga otme! Kako navode u tekstu koji ekskluzivno donose, nakon otpuštanja Španca Mičela sa mesta trenera Olimpijakosa tim iz Pireja hoće Bahara na klupi!

Nekadašnji legendarni vezista Real Madrida i reprezentativac Španije je posle remija sa Arisom 2:2 dobio otkaz i zamenio ga je njegov zamenik Hose Anigo. Ipak on je samo privremeno rešenje i biće treći trener ekipe ove sezone. Grčki klub je hteo Bahara i na startu sezone, kada ih je izbacio iz Lige šampiona. Pre nego što je u plejofu eliminisao Crvenu zvezdu Bahar je sa Makabijem remizirao 1:1 protiv crveno-belih iz Grčke u Izraelu, a onda ih razbio 4:0 u Pireju.

Tada nisu uspeli da ga dovedu, a sada je na listi želja zajedno sa legendarnim Đenarom Gatuzom, Špancem Hose Bordalasom, Džesijem Maršom koji je dobio otkaz u Lidsu, bivšim igračem Olimpijakosa Estbanom Kambijasom, iskusnim Žoržom Žezusom, kao i nekadašnjim trenerom Viljareala Marselinom.

Olimpijakos je treći na tabeli u Grčkoj sa 60 bodova, tri boda ispod AEK-a i Panatinaikosa, a stigli su i do polufinala kupa Grčke gde su u prvom meču poraženi od AEK-a 3:0. Makabi iz Haife želi da ga zadrži, sa Crvenom zvezdom ima sigurno mesto u Ligi šampiona, ali Olimpijakos je verovatno spreman ozbiljno da ga plati i da mu da veliki budžet za pojačanja. Videćemo gde će završiti, a sve ovo osluškuju i u Ljutice Bogdana...