Uslovi?!

KAKO ĆE SE OVDE IGRATI FUDBAL? SNEG "OKOVAO" STADION SRPSKOG KLUBA: Alarmantna situacija nekoliko sati pred meč! (VIDEO)

Autor Dušan Ninković

Domaći Napredak i gostujuća Mladost u Kruševcu treba da otvore 29. kolo, pretpolsednje pred deobu tabele na plej-of i plej-aut.

Izvor: Twitter/fknapredak037

Ekipe iz Superlige Srbije trebalo je da imaju obaveze i tokom radne nedelje, ali je veliko pitanje da li će svi klubovi moći na teren u predviđenom terenu. Vanredno kolo, 29. rundu tekućeg prvenstva, preti da poremeti sneg koji je početkom aprila šokirao sve i na nekim stadionima napravio ogromne probleme.

Napredak iz Kruševca i Mladost iz Lučana treba da otvore rundu u utorak od 18:00 časova, a stadion "pod Bagdalom" nije u baš sjajnom stanju. Snežne padavine napravile su probleme domaćinu koji su uspeo da sa većeg dela terena očisti sneg - barem se tako čini na snimku - ali sada ni podloga ispod ne oduševljava svojim izgledom. Ovako je trenutno u Kruševcu:

Samo nekoliko sati pred početak meča čini se da sneg nije očišćen sa kompletnog igrališta Napretka, a na pojedinim delovima terenima primetno je blato. Kada uzmemo u obzir izuzetno nisku temperaturu, a večeras bi moglo da bude i hladnije, možda bismo mogli da dobijemo još jednu odloženu utakmicu u srpskom fudbalu. Pogledajte snimak koji su Kruševljani podelili na društvenim mrežama:

Inače, meč u Kruševcu je veoma bitan domaćem timu jer bi pobedom mogli da uhvate poslednji voz za plej-of Superlige. Sa druge strane, gostima je svaki bod bitan u borbi za opstanak, pošto su trenutno jedan od najugroženijih timova u elitnom rangu srpskog fudbala. Pogledajte tabelu:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt