Fudbal

SUMNJIVA UTAKMICA OFK BEOGRADA!? Pobedili golom u 90. minutu, sad otvorena istraga! (FOTO)

Autor Milutin Vujičić

"Romantičari" su pobedili 18. marta golom u 90. minutu protiv Sinđelića, a utakmica je sada pod istragom.

Izvor: MN Press

Utakmica između OFK Beograda i Sinđelića koja je odigrana 18. marta u okviru 18. kola Srpske lige Beograd je pod istragom nadležnih organa zbog sumnjivih dešavanja, prenosi "Sport Klub". U tom susretu OFK Beograd je savladao Sinđelić 2:1 (0:0), a u samom postupku su zatražene izjave aktera, predstavnika klubova i službenih lica, pa je tako sada čitav slučaj u rukama oficira za integritet Dragana Krstića iz FSB.

Pod posebnom lupom je odlučujući gol Filipa Halabrina iz 90. minuta za pobedu OFK Beograda, dok su i preostala dva pogotka sa meča viđena u drugom poluvremenu. Prvo je Nenad Kudrić sredinom drugog poluvremena obradovao domaću publiku, da bi Nikola Mikić u 86. minutu iz slobodnog udarca izjednačio rezultat. Ispostaviće se, samo na kratko.

Slučaj utakmice OFK Beograd - Sinđelić bi mogao da bude zaključen za desetak dana, a u međuvremenu traje velika borba "romantičara" i Zemuna za ulazak u viši rang. Zemun je vodeći sa 42 boda, dok je OFK Beograd posle serije dobrih rezultata od dolaska Sima Krunića i novog rukovodstva (Andrej Mrkela i Kostadin Terzić), koje je dovelo i veliki broj pojačanja, na samo tri boda zaostatka.

U poslednjem kolu koje je odigrano za vikend, OFK Beograd je pobedio Zvezdaru 2:0, dok je Zemun bio bolji od Brodarca. Pogledajte atmosferu sa prve "domaće" utakmice na Karaburmi ovog proleća, protiv Sinđelića na Omladinskom stadionu.