KAKVA SCENA!

NAVIJAČI BARSELONE "ZAVRŠILI" TRANSFER GODINE: Dok mu publika u Parizu zviždi, Mesi je drugima važniji od Reala! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Lionel Mesi dobio je poziv navijača Barselone da se vrati i sada je sve na njemu.

Izvor: Profimedia

Real Madrid je "pregazio" Barselonu u revanšu polufinala Kupa kralja pošto je na "Nou Kampu" slavio ubedljivo 4:0, i tako je došao do borbe za trofej sa Osasunom, a čini se da su fudbaleri domaćeg tima bili previše opčinjeni uzvicima sa tribina i maštanjem o narednoj sezoni. Navijači katalonskog kluba pokrenuli su neverovatnu akciju za povratak Lea Mesija u Barselonu i nema sumnje da je to došlo i do njega.

Sa tribina "Nou Kampa" u desetom minutu utakmice čulo se skandiranje "Mesi, Mesi", što je vrlo brzo postalo viralno na društvenim mrežama i nema razloga da ne verujemo da je i Argentinac, skrolujući po Instagramu, došao do informacije gde ga navijači žele.

U međuvremenu zna da ga u Pari Sen Žermenu ne žele, pošto su počeli da mu zvižde na utakmicama "svetaca", što je jedan od razloga zbog kojih Mesi gotovo sigurno neće produžiti ugovor sa njima. Saradnja se završava već ovog leta i nakon toga bi Mesi mogao da se vrati u Barselonu, iz koje je zbog finansijskih problema kluba morao da ode 2021. godine, s tim da ima i daleko unosniju ponudu iz Saudijske Arabije.

Ponuđeno mu je čak 400 miliona evra po sezoni, međutim Mesi je odlučio da (za sada) ne prihvati ovu ponudu, što će reći da aktivno razmišlja o prelasku u redove Barselone gde ga obožavaju.