BUM!

MURINJO POSTAJE PLAĆENIJI OD MBAPEA! Dobio je ponudu na koju ne sme da kaže NE, a još bira koga će voditi!?

Autor Milutin Vujičić

Neverovatna ponuda za Žozea Murinja iz Saudijske Arabije.

Izvor: Profimedia

Jedan od najboljih fudbalskih trenera svih vremena Žoze Murinjo dobio je ponudu iz Saudijske Arabije i teško da će moći da ostane imun na finansijske uslove koji su mu predloženi. Italijanski list "Korijere delo Sport" lansirao je jutros informaciju da je Saudijska Arabija ponudila Žozeu Murinju dvogodišnji ugovor vredan čak 120 miliona evra, a da pritom može da bira za koji će posao biti angažovan!

Bogata arapska država želi Murinja po svaku cenu i ponudili su mu da bira da li će voditi reprezentaciju Saudijske Arabije ili neki od velikih klubova poput Al Nasra ili Al Ahlija, na šta je "Specijalni" tražio vreme da razmisli.

Saudijska Arabija je na prethodnom Svetskom prvenstvu u Kataru napravila veliko iznenađenje pobedivli Argentinu 2:1, ali u nastavku takmičenja nisu imali sreće i nisu prošli grupu. Ipak, to je bilo dovoljno da fudbal "eksplodira" u ovoj zemlji i imali su velike planove sa selektorom Ervom Renarom, međutim podneo je ostavku da bi preuzeo žensku fudbalsku reprezentaciju Francuske. 

S obzirom da je Saudijska Arabija nastavila da ulaže veliki novac i u međuvremenu je Kristijano Ronaldo prešao u Al Nasr, dok se čeka odgovor Lionela Mesija na ponudu Al Hilala, nova meta je Žoze Murinjo za koga veruju da će popraviti status fudbala u ovoj zemlji uoči kandidature za Svetsko prvenstvo 2030. godine.

Ostaje još samo da se vidi da li će Murinjo uspeti da ubedi Romu da paralelno radi dva posla, pošto mu se ne napušta klupski fudbal i ima još mnogo toga da pokaže.