Molim?

"JOŠ SAM U HITNOJ, TAJ LIK MI JE ODGRIZAO PALAC!" Haos posle meča u Hrvatskoj - bivši reprezentativac u bolnici!

Autor Nikola Lalović

Neverovatne scene desile su se u Hrvatskoj gde je na niželigaškom meču došlo do neverovatnog obračuna.

Izvor: Youtube/Miro Šola

Neverovatne scene su viđene u Hrvatskoj i to na meču seoskog fudbala. Čepin je ugostio Graničar iz Županje u zaostaloj utakmici Treće nogometne lige istok, a malo se pričalo o pobedi Graničara. U medije je dospeo incident koji se desio nakon završetka meča.

Trener domaćeg tima Josip Milardović se sukobio sa fizioterapeutom gostiju Ivanom Prnjakom, a onda je nastao haos! Počela je tuča, hvatanje za vratove, a kako prenose hrvatski mediji Prnjak je na kraju ugrizao Miloradovića i odgrizao mu deo prsta!

"Što se tiče ovoga nakon utakmice to je nešto nezapamćeno, kao i nakon svake utakmice bez obzira na to što se dogodilo za vreme igre čestitao sam kulturno i sportski treneru Graničara i odmah nakon toga me njegov pomoćnik ili fizio, šta je već, počeo vređati na što sam ja reagovao i došlo je do koškanja što nije dobro, ali to u fudbalu zna da se dogodi. Onda me taj lik kojem nije mesto ni blizu sportskih terena ugrizao! Odgrizao mi je komad palca. Još uvek sam u hitnoj. Kad sam došao i rekao šta se dogodilo i da me ugrizao čovek ljudi nisu mogli da veruju', izjavio je Josip Milardović za "Sportalo" i dodao:

"Čitav život sam u fudbalu, svašta sam prošao i video, nervoza, prepucavanje pa i tuča su stvari koje se događaju i mogu se tolerisati u nekim granicama, ali ugristi nekoga, to je stvarno van pameti. Fali mi jagodica, dobar komad nokta, srećom na snimku je vidljivo da kost nije stradala. Nakon što me ugrizao ja sam poludeo i od ljutnje i od bola, bio sam spreman svašta da uradim, potpuno sam bio van sebe, pre toga je to bilo recimo to koškanje koje se događa. Stvarno želim da naglasim da takvom čoveku koji je spreman nekome odgristi prst nije mesto u sportu", rekao je Milardović. 

Josip Milardović je u bogatoj fudbalskoj karijeri nastupao i za omladinske selekcije Hrvatske, a kao štoper i zadnji vezni igrao je za Osijek, Međumurje, Cibaliju, Slaven, Inter iz Zaprešića i u HNL-u ima 167 odigranih mečeva i 20 datih golova.

Tagovi

hnl