DRAMA

PARTIZAN JE ČETVRTI POSLE NEVEROVATNE DRAME! Dva rezultata NE odgovaraju crno-belima - evo šta sledi u plej-ofu!

Autor Nemanja Stanojčić

TSC je remizirao sa Vojvodinom, a Čukarički je pobedio Javor i tako je Partizan ostao na četvrtom mestu.

Izvor: MN Press

Partizan je na četvrtom mestu pred poslednje kolo Superlige, uoči početka plej-ofa. Remi TSC-a posle velike drame i pobeda Čukaričkog dva su rezultata koja ne odgovaraju ekipi Igora Duljaja uoči mečeva 30. runde takmičenja.

Sada su crno-beli četvrti i imaju 57 bodova, TSC je drugi i ima 59 bodova, koliko ima i Čukarički. U poslednjoj rundi upravo će snage odmeriti Parizan i tim sa Banovog Brda, dok ekipa Nikole Lazetića gostuje Voždovcu na "krovu". Ako situacija bude ovakva i posle naredne runde, poznato je i šta sledi po pravilima takmičenja.

Dakle, ako ostane ovako, u 31. kolu prvi igra sa drugim, treći sa četvrtim, peti sa šestim, sedmi sa osmim. U tom slučaju bi u 32. kolu na programu bi bio "večiti derbi" i domaćin bi bio Partizan u Humskoj. Ako crno-beli budu treći, gostovaće na Marakani u 33. kolu.

Što se ova dva meča tiče, Čukarički je pobedio zahvaljujući dva gola Badamosija (u 47. i 60. minutu), dok je Gigić u 54. pogodio za Javor u Ivanjici. U Bačkoj Topolo bilo je mnogo više drame. TSC je vodio golom Ratkova u 17. minutu i išao je ka trijumfu, da bi u 90. minutu posle nespretne reakcije i igranja rukom sudija Trifković pokazao na "belu tačku" posle gledanja VAR snimka, a Nikolić je pogodio za 1:1. U četvrtom minutu nadoknade Stojković je posle velike gužve zatresao mrežu za slavlje domaćina, usledila je nova duga pauza, u VAR sobi gledali su snimak i ustanovili da je bio ofsajd i pogodak je poništen.

REZULTATI:

  • Radnički 1923 - Radnički Niš 1:0
  • Javor - Čukarički 1:2
  • TSC - Vojvodina 1:1

Ovako sada izgleda tabela Superlige:

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posetite Mondo Pređi na sajt